Hogyan fejleszthetném a képességeimet?
Oké te most egy gamer vagy aki rossz kategóriát választott vagy egy frusztrált tini aki elolvasott egy ezoterikus könyvet, kipróbált pár gyakorlatot és történt valami amit képességnek bélyegzett fel.
Egyébként sem értem hogyan vársz (normális) választ ha semmi háttérinformációt nem adtál meg amin elindulhatnánk.
Látszik, mennyire ismert az emberek számára ez az egész!
Leszólni a másikat, ahhoz van mindenkinek tehetsége, de hogy bármilyen nemű segítséget nyújtson, a leszólást kivéve, mást nem is várhat az ember.
Igen, az embernek vannak képességei, sokfajta van. Egyrészt a mai világban eléggé rosszul definiálják ezeket, ami tény, hiba.
Másrészt, nem kell egyből a másik torkának ugrani.
Illemtanórákat vehetne mindenki, de ha egy állat nevel állatot... ugye nem esik jól, ha ezt mondja valaki... hát persze hogy nem!
Ha nem tudsz valamit, akkor kérdezz!
Mivel a kérdező nem definiálta milyen képességekről lenne szó, ezért erre irányultan lehet tőle kérdezni.
Így nem értem, az eddigi hozzá szólásokat.
De, ha már ezoterika, és persze a tudatlanság édes delíriumában szenvedők többsége, lehetne kis tudás bázisotok a témához, nem kell egyből leszólni a másikat, csak azért, mert kevés ismerettel rendelkeztek az adott témában.
Kérdező:
Realizálod az adott képességeidet!
Megvizsgálod, valósak e.
Ismeret anyagot keresel ezzel kapcsolatban, más is tapasztalt e hasonlót. (az irodalom eléggé széleskörű)
Ismeret terjesztő kiadványokat keresel a témában.
Beszélgetsz személyesen élő szóban, azokkal, akiknek hasonló van.
De ez persze bármivel kapcsolatban működik.
Utolsónak:
Igen lehet hogy kicsit elvetettük a sulykot de egy ilyen kérdés alapján valószínű hogy csak humbug az egész vagy trollkodás.Te meg a kérdéseiddel jó naivan még táptalajt is adsz neki.Én jártam így párszor.Egyébkênt ha nem tűnt volna fel, ez itt a gyakorikérdések nem a való élet ahol a kommemtedben leírtak tényleg hasznosak.
Komoly jellegű volt a kérdés, csak annyi minden járt a fejemben hogy többet nem igazán tudtam írni. Gondoltam kiírom aztán lesz ami lesz.
Az egyetlen értelmes válaszolónak Köszönöm, bár igazán nem kellett volna személyemet így védelmezni.
Természetesen spirituális képességekre utaltam, bár már azóta tájékozódtam a fejlesztésükkel kapcsolatban.
De! ettől függetlenül bármilyen tanácsra nyitott vagyok.
Lesz ami lesz.... És mégis mire vártál, hogy Dumbledore meghív a Roxfortba?
Örulök hogy választ kaptál a kérdésedre.
Üdvözlettel:egy Úton járó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!