Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron történt hogy elutaztam valahova munka keretében, két napra.A családom,anyukám és a húgom pedig nem hívtak,pedig máskor mindig

felhívtak hogy hogy vagyok, mi a helyzet...Nekem meg nem vették fel. Elkezdtem aggódni...

És itt jön a lényeg!

Olyan érzés fogott el mintha valami ereszkedne le a fejemtől a torkomon át,hűvös érzés volt és eltöltött valami eszméletlen nagy nyugalom és öröm.Aztán azt éreztem hogy az a valami kiszáll belőlem ugyanúgy ahogy leereszkedett.Az egész olyan hihetetlen volt. Mintha az a valami, képletesen szólva, horgonyt vetett volna bennem.

Miután otthagyott, megcsörrent a telefonom,anyukám hívott.És pont akkor akartam én is újrapróbálni.

Azt hiszem az őrangyalom volt.Mert csupa jó érzés töltött el, kivéve hogy nagyon fura volt és csiklandós meg hűvös érzés a torkom körül.Segített nekem abban a helyzetben. Én legalábbis így éltem meg.

De mivel azelőtt ilyet nem éltem át,nem vagyok biztos 100 százalékig hogy angyal volt

2018. jún. 29. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az volt
2018. jún. 29. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem, ez egy Loú volt, éppen megtermékenyített.
2018. jún. 30. 08:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces volt, köszönöm😂
2018. jún. 30. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Adrenalin.
2018. jún. 30. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
+ Noradrenalin.
2018. jún. 30. 17:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom milyen az adrenalin és ez nem az volt. Sokkal több.Nem pusztán valami fizikai folyamat.
2018. jún. 30. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Te tudod.
2018. jún. 30. 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
És ez egy évvel késöbb jutott az eszedbe?
2018. júl. 1. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!