Mi lehetett ez?
Tavaly nyáron történt hogy elutaztam valahova munka keretében, két napra.A családom,anyukám és a húgom pedig nem hívtak,pedig máskor mindig
felhívtak hogy hogy vagyok, mi a helyzet...Nekem meg nem vették fel. Elkezdtem aggódni...
És itt jön a lényeg!
Olyan érzés fogott el mintha valami ereszkedne le a fejemtől a torkomon át,hűvös érzés volt és eltöltött valami eszméletlen nagy nyugalom és öröm.Aztán azt éreztem hogy az a valami kiszáll belőlem ugyanúgy ahogy leereszkedett.Az egész olyan hihetetlen volt. Mintha az a valami, képletesen szólva, horgonyt vetett volna bennem.
Miután otthagyott, megcsörrent a telefonom,anyukám hívott.És pont akkor akartam én is újrapróbálni.
Azt hiszem az őrangyalom volt.Mert csupa jó érzés töltött el, kivéve hogy nagyon fura volt és csiklandós meg hűvös érzés a torkom körül.Segített nekem abban a helyzetben. Én legalábbis így éltem meg.
De mivel azelőtt ilyet nem éltem át,nem vagyok biztos 100 százalékig hogy angyal volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!