Szerintetek szellem van a hálószobánkban?
Figyelt kérdés
Érdekes dolgokat vettünk észre a párommal az utóbbi időben. Például: Behúzzuk esténként a sötétítőt, majd elhagyjuk a szobát. Mire visszaérünk aludni, újra szét van húzva, pedig egyikünk sem nyúlt hozzá. Vagy az is megtörténik néha-néha, hogy ha éjszaka eloltjuk a lámpát és alszunk, az reggelre ég, mintha el sem oltottuk volna. Tárgyak tűnnek el és lesznek meg néhány nap múlva ugyanott, ahová eredetileg elpakoltuk. Meg tudnátok magyarázni? Köszi2018. jan. 23. 14:49
11/15 anonim válasza:
A kamerát jó ötletnek tartom.
ABBA A SZOBÁBA SZELLEM VAN.
De a jelek alapján jó indulatú.
Elűzési módszerek(csak saját felelőségre alkalmazd)
Égő fehér gyertya mellet küldel a túlvilágra.
Ha rosszabodnak a dolgok hívj papot/lelkészt (amilyen vallású vagy)
Vagy szelleműzőt,de vigyáz mert sok az óhéber szélhámos
Ja és aki nem hisz az ilyesmiben
AZ NE OLVASSA AZ EZOTÉRIA TÉMAKÖRT
MERT NEM EVILÁGI LÉNYEK LÉTEZNEK
13/F
12/15 anonim válasza:
Nincs Isten, Nincsenek szellemek, Nincsen túlvilág, Nincsen természetfeletti
egy 13 éves meg hagyjon már, kit érdekel, hogy miben hisz egy kisgyerek :DDD
Fizika kőkemény törvényei alapján működő világegyetem van
13/15 anonim válasza:
Meg egerek a szobádban, szeretik a textilt.
14/15 anonim válasza:
A jelek alapján a Rézfaszú Bagollyal van dolgotok
15/15 A kérdező kommentje:
Most mar biztos, hogy van szellemunk! Ejszaka beszeltem vele. A parom nincs itthon, dolgozik. Megszuletett a kislanyom es epp szoptattam, amikor az agy masik oldalarol megszolalt egy fiatal noi hang. Azt mondta, hogy szoptatas kozben szomjas vagyok.Igyak vizet. Amugy 29/L a pasim 34/F
2018. márc. 15. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!