Telefonban miért mozog az elvileg álló sima kép?
Figyelt kérdés
Egy haverom átküldött egy képet magáról, ami elvileg csak sima képnem kellene, hogy legyen. Kicsit parás a feelingje alapjáraton is, de azt vettem észre, hogy picit jobbra balra mozog..ezt szóvátettem neki, és azt is, hogy kicsit para az egész. Azt mondta, hogy tudja, mert mikor csinálta, érezte, hogy ez nem sima kép lesz. (Sima szelfi) Tudni kell, hogy rajtam kivul ot nem ismeri nagyon senki, en ismerem ot a legjibban, tehat van egy bensoseges kapcsolatunk..atkuldtem ezt a kepet egy masik embernek, de neki nem mozgott..tippek?2018. jan. 2. 15:11
1/5 anonim válasza:
Biztos optikai csalódás, de úgy könnyebb lenne, a a képet is mehmutatnád.
2/5 A kérdező kommentje:
de rajtunk kivul nem latja mas😅 en maximum uzenetben mutatom meg
2018. jan. 2. 15:20
3/5 anonim válasza:
lehet olyan képet csinálni, ami megnyitáskor egy fél másodpercig mozog, lehet, hogy az
5/5 anonim válasza:
Sima álló kép is tud mozogni, az iPhone telefonnak vannak ilyenjei (nem tudom neked milyen telefonod van, de én múltkor ugyanígy jártam egy netes képpel). Amúgy iPhone-on a menü is mozog, ha forgatod a telefont jobbra-balra, ez ilyen beépített akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!