Ez mi lehet? Ha lefekszem és teljesen nyugodt vagyok, nem vagyok ideges értem ezt alatta. Ha becsukom a szemem olyan, mintha fény gyúlna a szobában. És melegség önt el, amit a gerincem mentém érzek. Ilyenkor nagyon nagy nyugalom áraszt el.
Figyelt kérdés
De csak komoly válaszok érdekelnek és hozzáteszem nem ittam és nem is szedtem be semmit.2017. szept. 22. 22:50
1/4 anonim válasza:
Nem tudom. De én meg arra keresek választ hogy miért nincsenek érzéseim.
2/4 anonim válasza:
Sima ellazult állapot, semmi extra.
3/4 anonim válasza:
ha hirtelen mész világosból sötétbe ugyan ez történik, az agyadba még küldik a jeleket a szemedből az idegek, én is néha látok még fényeket ha hirtelen lekapcsolom a villanyt.
a másikra nem tudok így hirtelen magyarázatot de az is hasonló lehet az izmokkal kapcsolatban
4/4 anonim válasza:
dokit tessék meglátogatni. neurológust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!