Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehet esélyem ilyen fiúnál?

Lehet esélyem ilyen fiúnál?

Figyelt kérdés
Sziaaztok.Lassan 1 hónapja van egy fiú az életembe aki nagyon fontos lett nos azonban amikor megismertem kiderült van baratnője.De nagyon rossz a viszonyuk 9hónapja vannak együtt a csaj össze vissza csalja de komolyan a fiú legjobb barátjavál(3éve azok) azt is tudom hogy nem viszonyulnak egymashoz mar.Viszont együtt élnek mai napig.A csaja nagyon erőszakos pofán vágja a fiút bármit is csinál.Nekem is akart ugrani.Nagyon idegbeteg.De viszont Mindent megbeszélek a fiúval és költözésben van csak nem tud hova menni tehát kényszerből van ott mivel szülei nem élnek.Nagyon sokat jár hozzam aludt is nálam.Szóval tartsak ki a fiú melett?Nagyon megszerettem nem tudnám már elengedni azt mondta 1 hét múlva rendeződnek a dolgok.Válaszokat köszönöm előre(csak normális hasznos tanácsot várok) 18/L

2017. szept. 11. 19:45
 1/5 anonim válasza:

Ha kedvesebbnek és hűségesebbnek tartod magad a jelenlegi partnerénél akkor simán lehet esélyed. :)

Szerintem ha annyira bízik benned, hogy nálad aludt akkor nem lehet gond. Szerintem tarts ki mellette, ha már így megszeretted. Sok sikert. :)

2017. szept. 11. 20:07
 2/5 Normen123 válasza:
Szerintem szakítania kellene a srácnak a csajjal..főleg ha nem is éreznek egymás iránt semmit és a csajszi még bántja is őt. Minden féleképp TARTS KI! Érdemes..ha viták is lesznek akkor is tarts ki!
2017. szept. 11. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első két válaszadónak.

A 3.nak üzenném ő kezdeményezett nálam és nem én akartam mivel hamarabb figyeltem a fiút és elengedtem mert hogy kapcsolatban van és tiszteletben akartam tartani.Ja és nem hiszem hogy így kéne válaszolnod,hiszen normális hasznos válaszokat vártam

2017. szept. 11. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

Egy hónapja ismered.

Nagyon sokat jár hozzam aludt is nálam.

Lassan 1 hónapja van egy fiú az életemben.

Egy hónapja ismered.

Ismered? Ne röhögtess légyszíves.

2017. szept. 13. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
elég gáz pasi lehet, szubdomináns tehetetlen f@&#@sz. az ilyet kerüld, mert az életed megkeserítik az ilyen pasik. szerintem te meg ne dönts a kapcsolatuk felett, mert nem látsz bele, csak a felszínét látod és az érme egyik oldalát. :D (amúgy *életembeN, legyünk már igényesek egy kicsit... + passzív nincs a magyarban :D:D:D)
2017. szept. 16. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!