Amikor azt hisszük, hogy az elhunyt hozzátartozónk lelke velünk van, az valójában egy rossz démon?
Egy darabig , meg ameddig aktiv a halal, utoljara szeretteink lelke eljon hozzank es elbucsuzik. Jeleket, uzeneteket kuld.
Nekem peldaul alombeli uzenetet kuldott, mert kerdeztem jol van-e?
Es egy teljesen masik vilagban voltunk, ahol mindenki boldog es o is, a Foldhoz es a foldi elethez egyaltalan nem hasonlito vilag.
Nem kell egybol demonra gondolni, de gyakran ha szellemeket idezel neha ok is megjelenthetnek szorakozas kedvebol es olyan alakot vesznek fel,amilyet csak akarnak.
Nem, ez csak altalanositas.
Az, hogy konkretan ott mi van jelen igy megmondani nem lehet.
Barmi lehet.
Kezdeném azzal, hogy hiszek a lélek létezésében, meg kicsit a szellemekben stb..
DE!
Bocsi, entert nyomtam.. :D
Szóval DE! Ilyenkor általában csak arról van szó, hogy nagyon nehéz elengedni a szeretteinek miután eltávoznak. Sokan azzal nyugtatják magukat, hogy "jajj érzem, hogy velem van és figyel engem és szeret" stb. Mert így egyszerűbb az elengedés, mintha azt gondolom hogy a pokolban ég éppen. Ilyen esetekben szerintem nagyon kevésszer beszélünk valódi lélekről vagy szellemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!