Lehet, hogy egy pedofil vagy egy perverz ember szelleme van nálam?
Figyelt kérdés
Abban biztos vagyok, hogy van itt egy szellem, nagyon sok minden történt már. Könnyű tárgyak elmozdulnak, leesnek, árnyalakot látok, susmogást hallok, pedig egyedul lakok. Azonban pár éjszaka óta van, hogy tompa vagy éppen éles, hangos gyereksikolyt hallok, olyan fájdalmasat. Ráadásul van, hogy sperma és/vagy vér szagát érzem a szobában a sikoly után. Plusz egyszer volt, hogy felkeltem hajnalban, és nekem volt sperma szagom,a bugyim körül pedig lány vagyok és egyedul vagyok a lakásban.2017. júl. 11. 08:59
11/13 anonim válasza:
Költözz el azonnal ! Tudod ki lakna ott tovább !
13/13 anonim válasza:
Jézus! Szerintem r*hadtul nincs semmi amitől félned kellene! De ha mégis ilyen félős, mágikus dolgokban hiszel, akkor hívj el egy papot vagy valami jóst, oszt felszentel vagy kifüstöli és akkor már tényleg nem kell paráznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!