Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Egy este amikor elaludtam egy...

Egy este amikor elaludtam egy pár percre, éppen megfordultam a másik oldalamra hangokat hallottam a többi lent!?

Figyelt kérdés
az előszobából: egy ping-pong labda mikor leesik a kőre és pattog hasonló hangokat hallottam amelyet később nevetés kísért olyan kis kacajos és ezt követően az ajtó mellett lévő fémlábú szék elkezdett zörögni mintha valaki a kőhöz ütögetné. Egy idő után kimerészkedtem és szét néztem semmit nem láttam anyukámék is még fent voltak a másik szobában. Utána megint lefeküdtem és ismét elkezdte valami rángatni a széket egyre erősebben. És utána bekapcsoltam a tv-t elalváskapcsolásra állítottam de ekkor már nem történtek meg az előző események, elaludtam. Mi lehetett ez?

2017. jún. 24. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
SZELLEMJÁRÁS
2017. jún. 25. 17:04
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem több dolog is lehet.

- Lehet, hogy álmodtad / félálomban voltál és azért hallottál ilyeneket.

- Vagy lehet, hogy tényleg voltak hangok, de "félrehallottad", azaz félreértelmezted, tehát nem pingponglabda-pattogás meg széktologatás volt, hanem egészen más: apukád/tesód matatott valamivel, leejtettek valamit, vagy szimplán a hőtágulás (meg ki tudja, még mi) miatt recseg-ropog minden itt is kb. kétpercenként, nem kell minden hangból rögtön paranormális jelenségre aszociálni.

- Esetleg olyan is lehet, hogy tesód nézett valamit YouTube-on, és véletlenül kihúzódott a fülhallgatója a gépből és kiszűrődtek a hangok.

2017. jún. 25. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
azonnal hivjal egy mediumot nem jatek ez és inkabb deruljon ki h tevedtel nincs semmi gaz mint sem h valami tortenjen!!!!!
2017. jún. 28. 00:46
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
A sok pénzéhes megélhetési csalót igaz utolsó válaszoló?...
2017. jún. 28. 02:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
lehet talalni nem szelhamos mediumot vagy hogy mondjam minek nevezik oket amugy meg szokott jonni a Láma tibetbol aki hazat szentel megeri utana nezni ha tudnek adni pontos szamot vagy elerhetoseget adnek csak sajnos most nem tudok
2017. jún. 28. 14:36
 16/21 anonim ***** válasza:
34%

"lehet talalni nem szelhamos mediumot"

tehát a kérdező keresgéljen a szélhámosok közt, mire elfogy minden pénze, megérti, hogy mindegy, hogy zörgött a szék, és pattogott a ping-pong labda:)

Ragyogó tanács volt, köszönjük, Emese.

2017. jún. 28. 15:18
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
nem ertem miert ekkora idota mindenki itt komolyan mondom nem azt mondtam h szelhamosoknak fizetgessen nyilvan de ha nem egy szerencsetlen idiota a kerdezo es nem fizet minden szerencsetlennek hanem nyilvan korbe kerdezget stb utana kutat alaposan a dolognak ja amugy meg te is nagy segitseg vagy ha csak kotegetni birsz es a szkeptikus okossagaidat irod vagy neked volt jobb otleted ? nem igazan velem meg mar volt ilyen es kepzeld el hogy tapasztalatbol irtam nem azert mert most neztem meg a demonok kozottet vagy banom is en mit gondolsz honnan veszem ezeket .
2017. jún. 29. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:
62%

"miert ekkora idota mindenki itt"

- csak te vagy idióta, kisfiam.

Ne keresgélj kérdező.

2017. jún. 29. 19:09
 19/21 anonim ***** válasza:
73%
Sima félálomban történő tapasztalás volt, nem kell több feneket keríteni ennek. A kérdező se nem bolond, se nem halucinált, egyszerűen félálomban volt. Olyan, hogy nem szélhámos médium szerintem nem létezik. Ezek mind megélhetési bűnözők, még ők saját maguk se hiszik el az idiótaságaikat.
2017. jún. 30. 00:55
 20/21 anonim ***** válasza:
46%
Félálom, ekkor előfordulhatnak ilyesmi, az elalvó agy magyarázatokat keres az érzékelt benyomásokra, ezért ez a sokféle furcsa történés. Teljesen normális, bárkivel előfordulhat nagy ritkán. Még neve is van a dolognak: hipnagógia.
2017. okt. 25. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!