Egy este amikor elaludtam egy pár percre, éppen megfordultam a másik oldalamra hangokat hallottam a többi lent!?
Szerintem több dolog is lehet.
- Lehet, hogy álmodtad / félálomban voltál és azért hallottál ilyeneket.
- Vagy lehet, hogy tényleg voltak hangok, de "félrehallottad", azaz félreértelmezted, tehát nem pingponglabda-pattogás meg széktologatás volt, hanem egészen más: apukád/tesód matatott valamivel, leejtettek valamit, vagy szimplán a hőtágulás (meg ki tudja, még mi) miatt recseg-ropog minden itt is kb. kétpercenként, nem kell minden hangból rögtön paranormális jelenségre aszociálni.
- Esetleg olyan is lehet, hogy tesód nézett valamit YouTube-on, és véletlenül kihúzódott a fülhallgatója a gépből és kiszűrődtek a hangok.
"lehet talalni nem szelhamos mediumot"
tehát a kérdező keresgéljen a szélhámosok közt, mire elfogy minden pénze, megérti, hogy mindegy, hogy zörgött a szék, és pattogott a ping-pong labda:)
Ragyogó tanács volt, köszönjük, Emese.
"miert ekkora idota mindenki itt"
- csak te vagy idióta, kisfiam.
Ne keresgélj kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!