Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért van az hogy mindent...

Miért van az hogy mindent mindig fordítava csinálok? Pl. háturól lapozom visszafelé a könyvet vagy előbb megeszem a főételt aztán a levest stb.

Figyelt kérdés
folyamatosan ilyeneket veszek észre magamon
2010. máj. 18. 18:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Az arab országokban és Izraelben is fordítva vannak az írás. (de a számokat balról jobbra írják)

Van egy zsidó vallási könyvünk (egy ismerősünk adta), annak az "eleje a vége", és a "vége az eleje".

2010. máj. 18. 20:07
 12/21 anonim válasza:

Szerintem nem kell az arab országokba kutatni, elég ha itthon maradunk. Gondolok ezzel arra, hogy az ősi rovásírásunkat is jobbról balra olvassuk. Lehet az ősi vér vagy a rejtett bal kezesség teszi.

Én bal kézzel rajzolok, jobbal pedig írok.

2010. máj. 18. 21:59
 13/21 anonim ***** válasza:
A távol-keleti országokban is jobbról balra haladnak olvasás közben, és fentről lefelé írnak. Pl. Korea, Japán.
2010. máj. 19. 09:38
 14/21 A kérdező kommentje:
köszönök mindent!
2010. máj. 19. 18:02
 15/21 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam ezen a dolgon hogy mi voltam előző életemben de nem hogy kezdejem,vagy mit csináljak hogy rátaláljak ha tudtok segitsetek! :D
2010. máj. 19. 18:04
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok balkezes. Apám kiskoromban mindig mondta hogy jobb kézel fogjam a ceruzát szótfogatam neki.A rovás írást nagyon szeretem hobbiból szoktam igy irogatni. :D
2010. máj. 19. 18:07
 17/21 A kérdező kommentje:
de nem tudom hogy kezdjem (kihagytam ezt szót)
2010. máj. 19. 18:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Neveletlen vagy, azért.
2010. máj. 26. 18:50
 19/21 anonim ***** válasza:
A szófogadástól nem lesz egyik balkezesből sem jobbkezes. Csak nehezebben megy neki, amíg meg nem próbál inkább bal kézzel írni.
2010. jún. 9. 00:06
 20/21 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,azt hittem egyedül vagyok így.Akönyvet ,újságot is mindig visszafele nézem,de azt sosem felejtem el mikor iskolás voltam és kézzel kellett gomblyukat varrnunk az egyik osztálytársam felkiáltott,hogy -úristen te fordítva csinálod!és m indenki ámult ,bámult visszafele,hogy varrtam az egészet...de nekem így volt a természetes.A kajálásnál is így vagyok először a főétel aztán az ebéd.Mikor a kisfiam kezdett rajzolgatni ő bal kézzel kezdte,én nem figyelmeztettem ,gondoltam úgy a jó,ha neki jó.Aztán mire iskoláskorú lett magától váltott jobb kézre,én is jobbkezes vagyok.
2010. jún. 12. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!