Lehet, hogy így van. De konkrétumokat is tud mondani az, akinek viselkedésből tud olvasni?
Több dolgot is visszamondott.
Leírom az egyiket. Az ország másik végében voltam egy héttel azelőtt. Ott az egyik boltban a pénztáros rosszul adott vissza. Siettem, emiatt nem figyeltem és csak később vettem ezt észre. Ez nem is jellemző rám, ezért nem lehet rólam azt feltételezni, hogy rendszeresen becsapnának. Erre az esetre gondoltam és azonnal visszamondta, hogy átvágtak a pénztárnál, de nem nagy összeggel. Tényleg nem volt nagy összeg, csak 200 forinttal kevesebbet adtak vissza egy ezresből. Szerintem nem becsapás volt, hanem csak a pénztáros tévedése, de akkor is eltalálta.
Egy dolgot biztosra mondhatok!
Az agyban sokkal nagyobb potenciál van, mind azt elsőre gondolnánk.
De a gondolat az egy a neuronok közt létrejött szinapszisok egyvelege. Ez pedig, a legjobb tudomásom szerint, egy zárt folyamat. Értem ez alatt, hogy az agy ilyen felé nyers információk által képtelen kommunikálni. Pontosabban a szinapszisok csak és kizárólag az alany idegrendszerében zajlanak le.
Ahoz, hogy, esetünkben "gondolat olvasás" vagy gondolat átvitel mehessen végbe a két alany agykérge valamilyen módon kapcsolodnia kellene és igy lehetne valamilyen szintű információ csere.
De! Ez korántsem ilyen egyszerű !
Rengeteg dolog van ami ezt a dolgot megakadályozzná. Kezdve a nnyilvánvaló fizikai, biológiai
Egy dolgot biztosra mondhatok!
Az agyban sokkal nagyobb potenciál van, mind azt elsőre gondolnánk.
De a gondolat az a neuronok közt létrejött szinapszisok egyvelege. Ez pedig, a legjobb tudomásom szerint, egy zárt folyamat. Értem ez alatt, hogy az agy ilyen felé nyers információk által képtelen kommunikálni. Pontosabban a szinapszisok csak és kizárólag az alany idegrendszerében zajlanak le.
Ahoz, hogy, esetünkben "gondolat olvasás" vagy gondolat átvitel mehessen végbe a két alany agykérge valamilyen módon kapcsolodnia kellene és igy lehetne valamilyen szintű információ csere.
Ezt borzalmasan leegyszerüsitettem de remélem érthető.
Érkezett beszámolók emberekröl akik "különleges" kepességekkel rendelkeznek de én ezekben nem hiszem.
Magam is az vagyok, éppen ezért ide járok az Ezotéria rovatba pihenni.
Itt ugyanis nagyon sok gondolat nélküli kérdés van, ami kész felüdülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!