Úgy érzem követ valaki az utcán!?
Figyelt kérdés
A napokban arra lettem figyelmes miközben kint voltam a kutyámat megsétáltatni, hogy valaki követ!
Bármerre mentem ő jött utánnam!
Azóta egyfolytában azt érzem, hogy követ valaki!
Már néha a síró görcs van rajtam, az ilyedségtől!
Még ilyen nem fordult elő velem, csak most előszőr!
Nagyon félek kint lenni!
Mit tehetnék?
2017. febr. 27. 19:29
11/19 anonim válasza:
Menj bnőddel együtt ne jàrkàlj egyedül !Csapódj oda pl ismerősökhöz vegyülj el a lényeg hogy ne vegyen észre !ÉN rà se néznék elfordulnék vagy keresnék egy bodét vagy boltot ahol vannak emberek ott biztos nem merne bàntani!
12/19 anonim válasza:
Próbáld ki a barátnőddel, hogy együtt sétáltattok kutyát, akkor is követ-e. vagy bárki legyen, csak lehetőleg lány/nő. Ha pasival mész, lehet, hogy nem mer követni , így meg lenne bizonyíték, akkor szerintem akár rendőrség?
13/19 ~GekkóNiki~ válasza:
Amit tehetsz, hogy beszerzel egy paprikasprayt és nem mászkálsz egyedül, illetve ha sétálsz mindenképp forgalmas helyeken!
14/19 anonim válasza:
Sikerült már haladni valamit azóta? Megtudtad hogy ki lehet az?
16/19 anonim válasza:
~GekkóNiki~
Nem kell még parikaspré sem, elég a kölnispré!
Kérdező
Az elfér állandóan a kezedben, szemébe kerülve leszereled esetleges támadását, jódarabig nem fog nézegetni!
Ne szemezz vele, kihívásnak, vagy beleegyezésnek veheti.
Lesütnöd sem kell szemed, légy közömbös!
18/19 anonim válasza:
Azóta ő követi azt aki őt követte xddd
19/19 Missi_Key válasza:
úgy tűnik kérdezőt eladták rabszolgának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!