Azzal hogy rákerestél a 666-os szám félelmére és beírtad, bemásoltad vagy megtanultad, egyértelművé teszi hogy tudatosan foglalkozol ezzel, és ezért belemagyarázod a hétköznapi dolgokba is, vagy alárendeled magad. Ha direkt a 6-os számra koncentrálsz akkor azzal kapcsolatban egyre több dolgot fogsz észrevenni, mert arra irányítod a figyelmed.
Semmi bajod nincs, maximum nem kapsz elég figyelmet és ezzel próbálkozol. Ha nem tudod leírni a 6-os számot, akkor nem írod le a kérdésedbe sem, és nem említed meg még ötször a kérdésben. Nem ellentmondásos ez egy kicsit?
2016. szept. 19. 17:14
3/12 anonim válasza:
Csupán véletlen. Ennyi erővel 3 nulladikom van, három külön foglalkozásom, 3. Vagyok a lányok névsorában, és a névsorban is, 3 matrica van a falra ragasztva, 3 an élünk egy házban, 3 fiókja van az asztalomnak, holnap 3 tantárgyból felelünk, és 3 játêk van a telómon. Ennyit bírtam összeszedni. :D de szerintem ezekkel a számokkal mindenki tud ilyet csinálni.
2016. szept. 19. 17:18
4/12 anonim válasza:
Hmm... talán figyelmetlenség? xD
2016. szept. 19. 17:19
5/12 anonim válasza:
Tudatosan erre figyelsz. Ha megfigyelsz egy másik számot, akkor azzal is össze tudsz szedni ilyeneket.
2016. szept. 19. 17:19
6/12 anonim válasza:
A kérdést 16:33-kor írtad ki, ami 1x6 és 3+3 azaz 6. Jujujujujuj! Egyébként mivel tízes számrendszert használunk minden számnak 1 a 10-hez az esélye hogy "kísért", ami meglehetősen nagy, főleg hogy mindenhol számokba botlasz az életben. Magyarul bármelyik számra találhatsz ilyen összefüggést ha elég jól figyelsz.
2016. szept. 19. 17:55
7/12 anonim válasza:
Az semmi ! Én még beütni sem tudom a 7548578 számot :/
2016. szept. 19. 18:48
8/12 anonim válasza:
Nálam is ez van. A hato*ik óráról mindíg hazajövök :(
asszem vége van a sulinak, mert nem értelmezem a számot
2016. szept. 19. 18:49
9/12 anonim válasza:
Diszkalkulia?
Talán rossz nyomon járok, de nekem ez ugrott be elsőre! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!