Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vajon mi lenne ha vissza...

Lawey kérdése:

Vajon mi lenne ha vissza tudnék utazni a múltba és kijavítani egy hibát amit elkövettem és meghatározta eddigi életemet?

Figyelt kérdés
Itt ugye az van,hogy ha kijavítom akkor,miért utaztam vissza hisz nem fog megtörténni,de szerintem csak egyszer lehet ez megtenni.Az meg,hogy mi lessz majd utánna majd kiderűl.De ott van az Időgép című film és ott hiába ment vissza,hogy elkerülje a lány halálát még is meghalt.Szóval akkor nem lehet kijavíttani mint az Időzsaruban?
2016. febr. 7. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:

amit tehetsz az hogy elfájod a fájdalmadat.

Megbocsájtasz magadnak.

és szereted magad.

A levkét már megvetted. Az a kérdés hogy mihez kezdesz vele.

2016. febr. 7. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért? Nem tudsz?
2016. febr. 7. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Már visszautaztál. Kijavítottad a hibát, és elkövettél egy másikat, azért vagy ebben a helyzetben, amiben vagy. Ráadásul az időutazás lehetőségét is örökre megszüntetted.
2016. febr. 7. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Úgy látom te még csak most nézted meg az X-men -Az eljövendő múlt napjait.

Ott ugyanez a felállás volt.

2016. febr. 7. 15:33
 5/9 Spilerke ***** válasza:
61%
Nem lehet visszamenni az időparadoxon miatt. De ez amúgyis csak egy sci-fi marad. Viszont állítólag létezik még emellett egy multiverzios elmélet is és megannyi elmélet, hogy mi történne, ha képesek volnánk visszafelé utazni az időben.
2016. febr. 7. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha lehetséges lenne, megtennéd és kijavítanád, akkor nem lenne szükség visszamenned. Hol lennél most? A hiba kijavításával nem csak azt az egy dolgot változtatnád meg, hanem egy egész folyamatot.

.

A múltat megváltoztatni egyféleképp lehet, csinálják is sokan: írj önéletrajzot!

2016. febr. 8. 08:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért kellett spoilerezni?
2016. febr. 18. 18:54
 8/9 anonim válasza:
Szerintem ha visszamennél az időben, egy katica átvenné a föld felett az uralmat, és leigáznák a csótányok az emberiséget. Hmm... Na jó, talán ha bármilyen probléma nélkül visszamehetnél, akkor visszamennél, kijavítanád a hibát, a hiba megszűnne, és nem is követnék el soha többé a múltkori énjeid. Én nem hiszek a többdimenziós időben (már ha így hívják, ezalatt azt értettem, hogy én úgy vélem, hogy csak egy idő van, és nincsenek se jövőbeli, se múltbeli énjeink, se mások a múltból vagy a jövőből), így magát az időutazást is kizártnak tartom.
2016. febr. 29. 17:02
 9/9 Császár Zoltán 63 válasza:

Kb. annyi történne, hogy mivel a fiatalok nem szoktak hallgatni az idősebbekre, hogy élből nem hallgatnál az idősebb önmagadra, hiszen ha beleszólnak az életünkbe az már-már olyasmi, mintha megerőszakolnának.

Max. annyit csinálhatsz, hogy ha észreveszed, hogy ha magadban újra leértékelsz Valakit vagy nem akarsz találkozni Vele (szemébe nézni), akkor "körülnézel", hogy mit csináltál vagy szándékozol elkövetni ellene, s a további cselekvéseid hatásai felérnek majd egy időutazással is.

2016. márc. 5. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!