Tcsehi kérdése:
Akit megkedvelek azt szellemek zaklatják. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Miattam lehet?2016. jan. 3. 13:05
11/14 A kérdező kommentje:
Hát akiket megkedvelek(eddig 3 ember)csak úgy maguktól elkezdik mesélni, hogy mik történnek velük. pl: valami hideg halad át rajtuk a meleg, teljesen zárt szobában ; vagy hogy lépteket hall közeledni és az is hallotta aki vele volt, de sehol senki ; vagy beszélgetnek a sötét szobában a hát mögött, először nem érdekli és hátraszól, aztán újra, majd megint és aztán felkel és elindul a villanykapcsoló felé és hátba vágyja valami, de mire felkapcsolja a villanyt semmi sehol..
2016. jan. 10. 18:57
12/14 anonim válasza:
Azért mesélhetnek erről a barátaid, mert lehet hogy úgy érzik neked elmondhatják, az élményeiket. Nekem is volt egy ismerősöm, aki nekem elkezdte mesélni az élményeit, és kérdeztem is hogy miért beszélgetünk most erről? És akkor mondta, hogy ez nem véletlen hogy erről beszélünk. De én ilyenkor leszoktam állítani az embereket, ha elkezdneke nekem ilyeneket mesélni. Lehet, hogy ha te is megkéred őket, hogy ne meséljenek neked szellemes dolgokról, akkor nem fognak majd.
13/14 A kérdező kommentje:
Csak azután vannak ezek, hogy megismernek... de azért rájuk szólok ;)
2016. jan. 22. 17:33
14/14 anonim válasza:
Csak következtetni probálsz ,szellemek nincsenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!