Mi lehet annak az oka, hogyha valakit a sulikban is, meg a melóhelyén is kiközösítenek, nem vesznek róla tudomást, kb. mintha ott se lenne?
Én azt vettem észre, hogy egy posványban vagyunk, ahol a hiperaktív szófosógépek a népszerűek.Aki meg tud viselkedni és nem jár folyamatosan a pofája, nem nyal segget nyál csorgatva, azt észre sem veszik.
Egyszer próbáld csak ki: bemész a melóhelyre és minél nyafogósabb hangon, kb egy debilid ióta bölcsödés módjára locsogj minden marhaságot, a témakör lehet mondjuk az éjjel-nappal butapest, a szomszédaid, az hogy milyen volt a reggeli nagy vécézés, a saját, vagy szomszédod házasélete, mit fogsz vacsorázni,mit kell dolgozni.Ennél magasabb röptű témát nehogy felhozz, mert ahhoz nem értenek, zavarba fognak jönni és megutálnak, hogy veled nem lehet beszélgetni, illetve kibeszélni másokat. és ne felejtsd el megdícsérni őket, milyen gyönyörűek ma is. El fognak ájulni tőled.
Na akkor majd rájössz a varázslatra, hogy kell bánni ezzel az ostoba, sekélyes birkanéppel.
Amúgy nekem is ez a gondom, Ezek a saját idiotizmusuk által felpörgetett idióták csak hasonszőrűeket fogadnak el.Bennem meg némileg több értelem pislákol, úgyhogy rendesen szúrom a szemüket...
"van vmi rettentő idegesítő tulajdonságod, és a legrosszabb, hogy nem is tudsz róla."
Hogy tudnám kideríteni, mi az?
Örülj neki, nézd a jó oldalát. Nekem volt több olyan osztálytársam, akire meg állandóan rászálltak, az rosszabb lehet, mintha észre sem vesznek.
Hogy mi állhat a háttérben nem lehet tudni, ahhoz ismerni kellene téged, de itt senki nem ismer. Lehet, hogy például nem lehet tőled szóhoz jutni, csak nem veszed észre, vagy ilyesmi. De az is lehet, hogy nem is közösítenek ki, csak te érzed így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!