Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nagyon érdekel az apokalipszis...

Nagyon érdekel az apokalipszis téma. Hogyan tudhatnék meg többet róla?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de azóta foglalkoztat a dolog, amióta olvastam róla Jézus jövendölését, meg volt ez 2012-es kamu világvége riogatás. Meg tudnátok nekem írni, hogy a Biblia mely részei foglalkoznak még a témával és hol tudnék még utánanézni a dolognak? Linkek is jöhetnek.

2015. nov. 12. 14:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. nov. 19. 08:55
 12/14 anonim válasza:

hát nem ezen az oldalon!

ahol sok a köcsög és most nem azt akarom mondani hogy akik válaszoltak a kérdésedre hanem pl az én kérdésemre mindig olyan emberek vállaszolnak akik szart se tudnak és cak pofázni akarnak. ezt nem azért mondtam hogy megsértselek csak egy tanács szerintem fogadd meg

2015. nov. 27. 22:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi. Én is számtalanszor belefutottam ilyenekbe, sok olyan kérdést tettem már fel, amire csak hülyeségeket írtak, szerencsére ez nem olyan kérdés volt.

Ezen viszont nem érdemes fennakadni. Az internetet ellepték a trollok. Ez van.

2015. nov. 28. 09:02
 14/14 focimami56 válasza:
várj türelemmel .
2015. nov. 29. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!