Körülbelül 3 hete történt velem a dolog, és nagyon megijedtem! Szellem volt?
Figyelt kérdés
Egyik éjszaka lefekvéshez készülődtem, lefeküdtem az ágyra, eltelt 10 perc kb, még nem aludtam, nekem kell fél óra mire elalszok. Egyszer csak arra kaptam fel a fejem,hogy a szobámban a földön lévő szatyor, (amiben volt pár dolog) mozogni kezdett, vagyis sötét volt, azt nem láttam,hogy mozog -e a szatyor, de hangja volt neki, mintha valaki hevesen keresne valamit benne, zörgött vele, minta fene, azt se tudtam,hova kapjak, annyira megijedtem, csak hallgattam rémülve és vártam. A fal mellett van az ágyam, és átkopogtam a falon anyuéknak ( így szoktam jelezni kiskorom óra, ha valami bajom volt,betegség vagy rémálom..stb) azonnal át is jött anya, és felkapcsolta a villanyt, mondtam neki mi történt, kivitte a szatyrot, én meg csak sírtam a rémülettől. Miután kivitte utána már nem volt semmi zaj. Már többször volt szatyor zörgés hang a lakásban, egyszer a konyhában is, de az csak pár mpig tartott, és nem volt olyan heves,mint a szobában. Azóta már nincs semmi ilyen jelenség. Mit akarhatott a szellem? 17/L2015. aug. 18. 13:22
11/13 anonim válasza:
Hidd el hogy eger volt a szellemeket nem erdekli a vizfesteked.Egyebkent tudom es nem hiszek a szellemek letezeseben.
12/13 anonim válasza:
Szerezz egy zseblámpát a párnád alá amint megzörren a szatyor világíts rá, ha semmi akkor menj oda és ha légáramlat azt érzed (ahogy már írták) ha nem akkor egy barátságos szellem aki nagyon unatkozik. Ha szellem és rosszat akarna neked azt már megtette volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!