Ezt hogy tudom leküzdeni vagy miért van ez?
Figyelt kérdés
na a lényeg hogy én sok ijesztő dolgot nézek és játszok pl:outlast vagy pl:texasi láncfűrészes meg félek szellemektől meg ijen ijesztő dolgogtól!láttam 2hete kb egy vidit thevr től aki egy ijesztő horror játékot játszott és nagyon megjettem nem emlékszem arra a szörnyre de látom álmomba hogy egy sötét folyosón vagyok és ő egy kb60 méterre tőlem aszt egyre közelebb jön de mirre oddajönne hozzám arra felriadok!persze ennek a megoldása az hogy nenézzek horrort de imádom a horrort!vagy vegyük pl:az akció filmeket/gtákat amikor futni kell vagy verekedni kell vannak hirtelen mmozdulataim pl:megrántom a lábamat vagy egy hirtelen ficánkolás!de legimkáb a horror amikor aludni akarok akkor mindin valami lény ott van a fejembe!vagy ha akciórol van szó akkor vannak ezek a hirtelenmozdulataim!meg van olyan is amikor ÁLMOMBAN meghalok akkor is van egy ilyen hirtelen mozdulatom pl amikor leugrok valahonnan és azt nem látom hogy meghaltam mert arra eltünik az álom és persze megérzem hogy belerugtam valamibe!2015. júl. 22. 23:16
1/4 anonim válasza:
"persze ennek a megoldása az hogy nenézzek horrort de imádom a horrort!"
Gondoltad, hogy csak úgy kieszed a levesből a húst, mindenféle következmények nélkül?
2/4 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy a legtöbb horror 18, de legjobb esetben is 16 karikás. Kitalálom... te még ennek a közelében sem jársz, ugye? Uh. Ne igyon az, aki nem bírja a piát. Ez vonatkozik a horrorokra is, efjú ecsém.
3/4 anonim válasza:
Kérdező, tanulj meg írni, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!