Létezik hogy a laptopom bekapcsolja saját magát?
Semmiféle riasztás stb nincs rajta beállitva. Rendesen
jelentkezek ki, kapcsolom ki. Pár napja a z éjszaka
közepén, most pedig lámpaoltás után. Mi ez? Kissé
megijedtem.
Utolsó vagyok, még azt is kipróbálhatod, hogy beállítod mi történjen ha lecsukod, pl ha beállítod, hogy csukott állapotban kikapcsoljon, akkor valószínű úgy is marad, mert ha be is kapcsolna, a beállítás miatt egyből ki is kapcsol. Ha windows-od van, akkor a frissítések is felülírhatják a kikapcsolást, bár erre sok esélyt nem látok, de ugye van, hogy újraindítást kér a befejezéshez, lehet emiatt kapcsol be. Esetleg használd aksi nélkül, csak áramról, ha kihúzod, garantálom nem kapcsol újra be, ha meg mégis akkor valami nagy gáz van :D
Ilyenkor este amúgy odamész kikapcsolni, vagy inkább hagyod?
2015. júl. 22. 12:02
12/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Aksiról megy,töltőn nem gagyom éjszakára.Ma éjjel is magától bekapcsolt,arra ébredtem,viszont utána le is áll magától és kikapcsol teljesen...
Amikor leakartad állítani akkor véletlenül nem az újraindítás gombot nyomtad meg? :DD
2015. júl. 24. 15:34
Ha a jelenség fennáll laptopodnál, akkor felesleges a kérdésed ("Létezik hogy a laptopom bekapcsolja saját magát?), hiszen tapasztalod, hogy igen.
Ha csak kitaláltad a kérdésben szereplő jelenséget, de állítod, hogy megtörtént, akkor hazudsz, átvered az ittlévőket.
.
Biztosan kikapcsolod és nem csak alvó állapotba helyezed, ahol beállított az automatikus ébresztés?
2015. júl. 25. 15:49
15/22 A kérdező kommentje:
Kedves Dobitusz!Mivel ez egy parapszichológiával foglalkozó kérdéskör,szeretnék mindenféle véleményt meghallgatni nyilván.Hohy sok órával azután,hogy kikapcsoltam a laptomat,kijelentkezek,leállitom,megvárom mig teljes üzemmentes állapot....Aztán az éjszaka közepén,1 órakor,3 órakor,este 10-kor stb. bekapcsolja saját magát,nekem nem természetes.Nem vagyok informatika zseni,csak egy átlagos 38 éves nő,ezért szeretném a véleményeteket kérni.De az hogy másodszor kommentelsz,hogy esetleg hazudok???? Kikérem magamnak.A segitő szándékú válaszolóknak pedig köszönöm.5 napon belül 4 éjszaka csinálta meg ezt a gépem,nem frissit,mert épphogy felkapcsol,le is áll,szervizbe viszem....Szép hétvégét mindenkinek!
Kedves kérdező! 10-es válaszoló vagyok, én remélem a legjobbakat, és, hogy valami nagyon is evilági problémája van a gépednek! Írj majd, hogy mit mondtak a szervizben :)
2015. júl. 26. 16:17
17/22 anonim válasza:
arra nem gondoltál, hogy bekaptál valami virust?
2015. júl. 29. 20:45
18/22 anonim válasza:
XD hícj ki egy médiumont! chuck norris szelleme visszatért :D
2015. aug. 6. 18:55
19/22 anonim válasza:
Szerintem frissít vagy valami ellenőrzés. Az én gépem is van mikor bekapcsol, és hát a csodálatos ventillátorja hangjára felébred még a szomszéd is, ekkor általában kiirja, hogy Updating Windows Softwares vagy valami ilyesmi.
2015. aug. 14. 09:24
20/22 anonim válasza:
Kedves kérdező mi lett a vizsgálat eredménye? :) Érdekelne.
2015. aug. 17. 14:15
Kapcsolódó kérdések: