Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Teleportálás akarattal szerint...

Teleportálás akarattal szerintetek létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 21:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azért ironikusak a válaszadók kedves kérdező, mert egy áltudományos, ezoterikus, meg nem tapasztalt képzeletszüleményre kérdeztél rá.

Válaszuk és válaszom is egy határozott: NEM! ami nem csak a szerény véleményem, hanem a tudomány álláspontja is.

2010. márc. 1. 01:21
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 1. 05:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ird be a keresőbe a teleprtálás szót.Van pár érdekes válasz.
2010. márc. 1. 09:54
 14/22 anonim válasza:
Hát mivel a világ relatív és én most lehet nem is széken ülök hanem almán mivel én azt mondom. Szóval akár lehet mert én mondhatom hogy én most egy kocsmában vagyok aztán meg mondhatom hogy mostmár egy moziben aztán meg akár azt is hogy egy méhben. Relatív.
2010. márc. 7. 12:58
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Kubában mánia a fekete mgia..ha nagyon lemész meditáció közben képes vagy elmenni más helyekre.
2010. máj. 14. 14:29
 16/22 anonim ***** válasza:
mágia*
2010. máj. 14. 20:34
 17/22 anonim ***** válasza:
41%

Teleportálás akarattal létezik! Vicc nélkül!

De van hozzá elég akaratod?! Ugye hogy nincs! Ezt az apróságot elfelejtik az ilyen kérdéseket feltevők meg a velük vitázók.

Gyakorolhatsz évtizedekig, akkor sem tudod megcsinálni. Ettől még lehetséges lenne, de sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudjuk, mert nem tudjuk hogy mekkora akaraterőre lenne szükség a teleportáláshoz, vagy annak bizonyításához hogy ilyen nem lehetséges!

Tehát lehetséges, de minek ha egyszer nem tudsz élni vele!?!

2010. jún. 8. 11:53
 18/22 anonim válasza:
0%
ted a mutatóujad a szemedre mind ketőre és gondolj nagyon erősen arra ahová menni szeretnél ha elég energiád van sikerülhet nekem 3 éve sikerült azóta nem,állitolag 5 év alat gyülik fel anyi energia ami elég hozzá
2010. aug. 10. 16:45
 19/22 A kérdező kommentje:
Ezt a hülyeséget... LOL
2010. aug. 10. 21:18
 20/22 anonim válasza:
persze h nem lehet
2010. aug. 11. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!