Mi lehet ez, hogyan deríthetem ki biztonságosan?
Milyen fura jelenségeket tapasztalnak mások?
Ha írnék valamit a szobádról pl, hogy érzem egy árnyék ember jelenlétét és harangot hallok, elhinnéd?
Az angyal ismerősöd hogy és miért írta le a szobád és honnan?
Hogyan hat rád az a jelenség, amit érzel?
Egyedül élsz?
"...angyalnak vallotta magát..." ismerősöd és te hiszel neki.Ha csak neked elárulom, hogy a nickem a Pápát takarja, holnap a Szentatyára hivatkozva kérdezel valamit?
.
Ha legközelebb ugyanezt tapasztalod, háromszor hangosan mondjad: "Apage Satanas!".
Amennyibe a Sátán rosszindulatú küldötte a lény, farkát maga alá csapva iszkol el.
Ha nem iszkol, ne parázz, jó indulatú és a pszichiátered majd kikezel.
Bárcsak kipróbálhatnám, láthatnám, megtapasztalhatnám nálad.
Egy kicsi valószínűséget adok annak is, hogy belédmagyarázták, és az ember könnyebben elhiszi a létét.
Nezd, tobb mint 2000 eve , miota szobak leteznek , senkit sem hallottam belehalni egy arnyekba. Ne vedd gunynak, en is szoktam megremulni a sotetben. Normalis dolog , ami a nehez levegot illetti ,az ember a szabadra szuletett , es ugy jott letre hogy vannak kulombozo riasztokeszulekei, ha felsz megprobalja megsporolni a lelegzetvetelt es energiat azert hogy 'az ellenseg' ne vegyen eszre, ha peddig eszrevesz legyen energiad teljes erobol szaladni/vedekezni.
Amig olvastam a szoveget en is ereztem ezt , azert mert elkepzeltem az arnyekot, de hidd el nincs ott semmi, csak a kepzeleted jatszik veled. Ezt probald teljesen elfelejteni , ne avval erositsd hogy kerdezoskodsz rola hanem nyomd el ,ne gondolj ra/felejdsd el es akkor nem erzed. Ha megis erezned, es teleg tegyuk fel hogy ott van, gondolj arra hogy megis mit akarna toled egy arnyek , ha olni/kinozni akart volna akkor mar reg megtehette volna , mas meg amit akar az az orzesed lehet , vagyis csak szerencsed lehet !
Ha most azt irnam:
MUHAHAHAHA !!! TUUDTAM HOGY KIIROD, MA EJJEL MEGOLLEK !!!
megriadtal volna es azt hinned ez igy van , sot ha utannam valamelyik f'sz ezt tenleg kiirna , te kepes lennel elhinni es megremulnel.-Ez is csak a kepzeleterod bizonyitsa.
Az angyalbaratod , ne haragudj meg de vagy agyalagyult , vagy szkizofremias , vagy csak ugratott. Ami a baratnod illeti biztos hogy furcsan verodott vissza a feny egy barmilyen targyrol, akar kinn az utcabol is es ezt latta o.
Ami az 'eross jelenlet'-et okozhatta az barmilyen rossz esemeny , rossz film , vagy akar az egyszeru eszbejutast is jelentheti.
Ne felj , nem halsz bele :D, es hat mas mi tortenhet?
Mit arthat neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!