Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet ez, hogyan deríthetem...

Mi lehet ez, hogyan deríthetem ki biztonságosan?

Figyelt kérdés
A szobámban (engem leszámítva) sokan tapasztaltak fura jelenségeket egymástól függetlenül. Barátnőm megjegyezte, hogy az ágyam mellett látott egy hosszú fekete alakot. Egy ismerősöm (aki angyalnak vallotta magát és tökéletesen leírt mindent a szobámban), megjegyezte, hogy a vállam mellett áll valaki, és ehhez hasonlók. Évekig nem foglalkoztam ezekkel a dolgokkal, de most szilárdan érzem a jelenlétet. Nem tudnám elmagyarázni pontosan. Amikor bejön valaki, köszönsz neki, és ránézel. Érzem, hogy valaki van itt, annyira élesen, mintha belépett volna a szobába, csak éppen nem látom. "nehezebbnek" érzem a levegőt ott, ahol gondolom, hogy van, de még méterekről is. Tömörebbnek, vagy nem is tudom. Ti tapasztaltatok ilyet már? Régen sokszor éreztem hűvös szellőt a jobb oldalamon. Építészmérnök párom szerint csak spontán légmozgás volt, de nem mondta valami határozottan. A szobámban a kelleténél nagyobb volt régebben a spontán légmozgás (és nem-nem cseréltünk ablakokat). Azóta ez elmúlt és csak a jelenlétet érzem. Ez normális?
2015. jún. 14. 15:43
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Milyen fura jelenségeket tapasztalnak mások?

Ha írnék valamit a szobádról pl, hogy érzem egy árnyék ember jelenlétét és harangot hallok, elhinnéd?

Az angyal ismerősöd hogy és miért írta le a szobád és honnan?

Hogyan hat rád az a jelenség, amit érzel?

Egyedül élsz?

2015. jún. 14. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Angyal ismerősöddel még gondok lehetnek, ha nem kezelik.
2015. jún. 14. 18:14
 3/9 Missi_Key ***** válasza:
...köszönj neki. ha válaszol nyertél.
2015. jún. 15. 00:51
 4/9 VaTa94 ***** válasza:
Nincs benne semmi szokatlan, sok helyen normálisnak számít.
2015. jún. 15. 06:31
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha tömörebbnek tűnik a levegő, az általában az ágy alatt felejtett zoknitól szokott lenni, célszerű azt eltávolítani.
2015. jún. 15. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"...angyalnak vallotta magát..." ismerősöd és te hiszel neki.Ha csak neked elárulom, hogy a nickem a Pápát takarja, holnap a Szentatyára hivatkozva kérdezel valamit?

.

Ha legközelebb ugyanezt tapasztalod, háromszor hangosan mondjad: "Apage Satanas!".

Amennyibe a Sátán rosszindulatú küldötte a lény, farkát maga alá csapva iszkol el.

Ha nem iszkol, ne parázz, jó indulatú és a pszichiátered majd kikezel.

2015. jún. 16. 05:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, ilyen körülmények között a para normális.
2015. jún. 16. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Bárcsak kipróbálhatnám, láthatnám, megtapasztalhatnám nálad.

Egy kicsi valószínűséget adok annak is, hogy belédmagyarázták, és az ember könnyebben elhiszi a létét.

2015. jún. 16. 16:55
 9/9 anonim válasza:

Nezd, tobb mint 2000 eve , miota szobak leteznek , senkit sem hallottam belehalni egy arnyekba. Ne vedd gunynak, en is szoktam megremulni a sotetben. Normalis dolog , ami a nehez levegot illetti ,az ember a szabadra szuletett , es ugy jott letre hogy vannak kulombozo riasztokeszulekei, ha felsz megprobalja megsporolni a lelegzetvetelt es energiat azert hogy 'az ellenseg' ne vegyen eszre, ha peddig eszrevesz legyen energiad teljes erobol szaladni/vedekezni.

Amig olvastam a szoveget en is ereztem ezt , azert mert elkepzeltem az arnyekot, de hidd el nincs ott semmi, csak a kepzeleted jatszik veled. Ezt probald teljesen elfelejteni , ne avval erositsd hogy kerdezoskodsz rola hanem nyomd el ,ne gondolj ra/felejdsd el es akkor nem erzed. Ha megis erezned, es teleg tegyuk fel hogy ott van, gondolj arra hogy megis mit akarna toled egy arnyek , ha olni/kinozni akart volna akkor mar reg megtehette volna , mas meg amit akar az az orzesed lehet , vagyis csak szerencsed lehet !

Ha most azt irnam:

MUHAHAHAHA !!! TUUDTAM HOGY KIIROD, MA EJJEL MEGOLLEK !!!

megriadtal volna es azt hinned ez igy van , sot ha utannam valamelyik f'sz ezt tenleg kiirna , te kepes lennel elhinni es megremulnel.-Ez is csak a kepzeleterod bizonyitsa.

Az angyalbaratod , ne haragudj meg de vagy agyalagyult , vagy szkizofremias , vagy csak ugratott. Ami a baratnod illeti biztos hogy furcsan verodott vissza a feny egy barmilyen targyrol, akar kinn az utcabol is es ezt latta o.

Ami az 'eross jelenlet'-et okozhatta az barmilyen rossz esemeny , rossz film , vagy akar az egyszeru eszbejutast is jelentheti.

Ne felj , nem halsz bele :D, es hat mas mi tortenhet?

Mit arthat neked?

2015. jún. 25. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!