Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megbízhatóak a parapsichológusok?

Megbízhatóak a parapsichológusok?

Figyelt kérdés
Mert a legtöbben a tangolyamaikra invitálnak.
2015. máj. 19. 10:48
 1/9 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Mint a sárkányfűárusok.
2015. máj. 19. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze... Kb, mint az EZO-TV-beli jósok...
2015. máj. 19. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát, a paranoiásakra biztosan tudnak hatni.
2015. máj. 19. 12:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy, önmagát annak tartó biztosan az!

Kért tőlem kölcsön egy ezrest és meg is adta!

2015. máj. 19. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:
egészen biztosan, ha már egy ezrest adtál neki, következőre add oda mindenedet, hogy levegye róla a rontást...
2015. máj. 19. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Az egész pszivhiátria a lehúzásról szól ! Kitalálnak betegségeket, hogy aztán arra nem létező elmebajokra, gyógyszereket adjanak jó sok pénért :-P

Ajánlom Szendo Gábor honlapját [link]

2015. máj. 19. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
6: Te sem hiszel az összeesküvés elméletekben, ugye? :)
2015. máj. 21. 15:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez elemi logika és a pénz a pénzel összefüggő természetes következtetés.
2015. máj. 21. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
nem ajánlom,szerintem sötét mágia amit ők csinálnak...egyik ismerősöm is az és úgy csinált meg nővéremnek egy tudatalatti tisztítást,hogy nővérem kb remegett,meg leállt egy pillanatra a szíve...szted az ilyesmi tiszta???hát távolról sem.egyik ilyen gyorstalpalós spirituálsi mester képzésről sem vagyok jó véleménnyel.úgy nyitják meg a felsőbb világokra az embereket, hogy le sem ellenőrzik,hogy készen állnak-e rá lelkileg,meg vannak e azon a fényen,hogy utána ne kezdjenek el vonzani magukra mindenféle sötét lényt...mi anno pszichotronikán voltunk,hát ott sincsen leellenőrizve és kb a legtöbbünkre el is kezdett jönni mindenféle és most mondom ha egyszer megnyílsz erre nincs visszaút...az egyik lány összeesett szilveszteri buliban mert megszállót kapott be...előtte nem voltak ilyen gondjai. én 8 hónapig szenvedtem ilyenekkel....a reikit,pránát kerüld el a fenébe,annyi ego szülte ostobaságot hordanak össze,hogy azt el nem hiszed én 10 éve tapasztalom a saját bőrömön ezeket a dolgokat...sajnos a jelenlegi spiritiszták 90%-ánek fogalma sincsen a legtöbb dologról,keresztül sem mentek a dolgokon,olvasatból osztják az észt. és észre sem veszik,de fekete mágiával élnek.egy igazi mestert nem találsz meg gyorstalpaló képzésen azt most mondom....ezek csak arra jók,hogy jól bajba sodorjanak aztán fogalmad sem lesz róla,hogy hogyan gyere ki belőle.én már megjártam az ilyenek miatt a poklot ugyhogy tudom miről beszélek.
2015. júl. 1. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!