Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vannak itt olyan fiatalok,...

Vannak itt olyan fiatalok, akiket érdekel a spiritualizmus?

Figyelt kérdés
Olyan fiatalokat keresek, akiket érdekel a spiritualizmus, parapszichológia, esetleg vannak saját élményei ezek terén. 19 éves fiú vagyok, és sajnos nem nagyon tudok senkivel, főleg nem a saját korosztályommal beszélgetni ezekről a dolgokról. Ha beszélgetnél,akkor légyszíves küldj privátban, valamilyen elérhetőséget,pl :facebook,stb... Köszönöm.
2015. máj. 13. 15:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Sztem amúgy is elég ha olvasgatsz a neten ilyen dolgokról, illetve ha meditálsz egyedül. Én is igy tapasztaltam meg dolgokat, nem kell ehhez beszélgetni senkivel, csak magadba nézni. sok sikert :)"

Neten javarészt csak sületlenségeket lehet találni, főleg ha az ember kezdő, és nem tudja mit is keres. Másokkal megvitatni rengeteg ötletet szülhet, ráadásul az út elején oly stabilan álló ego is felülbírálható, ha valaki a szemedbe mondja, hogy rosszul csinálsz valamit. Persze csak ha a fejlődés a cél.

2015. máj. 13. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Neten semmi képen sem keresgéljél ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Inkább találj magadnak egy mentort (ha eljön az ideje, akkor találni is fogsz olyat aki nem kér érte semmit és akár kicsit, akár nagy a tudása, tőle fogsz a legtöbbet tanulni) valamilyen úton módon.
2015. máj. 13. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen 11-es, de sokkal rosszabb ha egy nem megfelelő közösségbe megy valaki, csak mert azt hiszi az a jó és eltéritik. Persze ha őszinte a törekvése akkor csak egy időre sikerül, és rájön hogy az hamis. Én pl sosem találtam emelkedett tudatú, megértő embert. Sok sületlenséget lehet találni a neten is, a new age-t meg hasonló dolgokat azért én se ajánlanám, de ha azon is eltud gondolkodni sőt örömet okoz neki, akkor olvashatja azt is, illetve bármi mást. Az egó ott ki tudja szűrni a hasznos infót, de élőbe sokkal nehezebb. De csak ez a 2 dolog kell, egy emelkedett állapotba kell kerülni és az már müködhet ebben a korban. Ha készen áll rá akkor müködni fog a meditálás, és tényleg semmi más nem kell hozzá, pl fejenállni vagy 100 napig nem enni meg ilyesmi. :D

12-es: nem kell mentor, mert az is tudatlan, csal vagy pénzt kér (és még az ilyenből is kevés van XD), de van telepátia és másvilág, onnét is tudják tanitani és kiküszöbölődik a megtévesztés. Ha vki készen áll, az élete is úgy alakul és megnyilik az a világ, ahonnan tudják tanitani, meg tud onnan erőt meriteni.

2015. máj. 13. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:
48%

Mindenek előtt: Spiritual angol szó, jelentése szellem. Az angolok nem definálják a lélek szót, ott a lélek is, az elme is egyaránt szellem, azaz spiri!

A mai fiatalok között azért nem találkozol olyan emberekkel, akik tájékozódottak a spiri terén, mert az oktatásban nevetség tárgyává teszik ezt az egész témát, meg úgy általában a média és a sajtó és gúnyt űz belőle.

Csak érettebbek között (ha nem lett egoista) találsz spirivel foglalkozókat, de ez veszéllyel is járhat, mert ha egyszer kinyílik a csakrád, könnyen csapolható vagy. Pillanatokon belül nagy lelki energiát vesztesz, ami érzelemszegénnyé, és mentális szegénnyé tesz. Depressziós leszel, szorongsz, figyelemhiányod lesz, fáradt leszel, sőt, lusta is.

Azt javaslom, tájékozódottan ne kezdj bele a témába, 1, mert csak nevetség tárgyává leszel, 2 mert könnyen manipulálnak.

2015. máj. 14. 00:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Többen vannak mint gondolnád...

Aztán meg sírnak ha valami nem sikerül nekik.

2015. máj. 14. 17:39
 16/17 anonim válasza:

engedd meg, hogy segítsek:

[link]

2015. máj. 20. 21:38
 17/17 anonim ***** válasza:
te jelentkeztél?
2015. máj. 20. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!