Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megbeszéled az Öreggel, és a...

Megbeszéled az Öreggel, és a te számaidat húzzák ki. Onnantól kezdve, hogy ezt tudod, mit csinálsz?

Figyelt kérdés

Szombat este, megtörtént a dolog, nem is ért váratlanul, hiszen meg volt beszélve.

A neheze most jön, mit csinálsz,nem vasárnap, hanem hétfőn és a többi nap, miután utolért a sors szele?

2015. ápr. 21. 19:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Megosztom az örömöm a világgal.
2015. ápr. 21. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
én már a kérdést sem értem, pedig nem is ittam... szerintem engem már útólért....
2015. ápr. 21. 19:45
 3/14 anonim ***** válasza:
ha már így alakult, akkor megkérdezném az "Öreget" mihez kezdjek vele...
2015. ápr. 21. 20:00
 4/14 anonim ***** válasza:

1, az első sarkon meg leütnek.

Én is megkérdezem az Öreget, bár vannak terveim. Tök átlag dolgok, nem is éri meg leírni. De az Öreget érdekes lehet látni, meg is hívnám valamire.

2015. ápr. 21. 20:05
 5/14 A kérdező kommentje:

Te pénzed, azt csinálsz vele amit akarsz.

Mit csinálnál vele?

2015. ápr. 21. 20:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez miért ebben a kategóriában van? "A kérdés magyarul egyébként úgy szól, hogy "Mit tennél, ha tudnád, hogy nyersz a lottón?"
2015. ápr. 21. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Á, nem értesz te ehhez, szegycsont.. Az Öreg, valószínű egy parapszichológus.
2015. ápr. 21. 20:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Ki az az Öreg? Milye számaimat húzzák ki? Honnan? Miért kerültek be oda a számaim? Vannak nekem számaim? Milyen dolog történt szombat este? Kivel volt megbeszélve? Minek a neheze jön? A sorsnak van szele? Merről fúj? Ha egy házban vagyok, akkor ott nem érhet el ugye?
2015. ápr. 21. 21:11
 9/14 A kérdező kommentje:

Az Öreg, az akiről mindenki beszél a templomban, hozzá fohászkodnak.

Sokféleképpen hívják, én most Öregnek.

2015. ápr. 21. 21:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Tőkeerős kínai gyárak részvényeit befoglaló csomagokat vennék a negyedéből, másik negyedét hazai, szerintem nagyon innovatív és "jófej" cégek közt osztanám el mint befektető, a harmadik negyedét néhány részletben általam nagyon nagy jövő előtt állónak sejtett, hazai startupok tőkésítésére szánnám, a negyedik negyed kötvényekbe, és persze költekezgetni egy kicsit, normális helyre költözni, ruhatárat újítani, autó, ilyesmik.

Aztán az első hozamok és nyereségek gyűjtögetésével megvalósítanám dédelgetett álmomat, ami egy nagyon szokatlan cégalapítói ötlet. Így közvetlenül is rengeteg magyar család tisztes megélhetését biztosíthatná az, hogy nyertem azon az idióta lottón.

2015. ápr. 21. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!