Mi lehet ez? Hogy mulasszam el?
Figyelt kérdés
Amikor egyedül vagyok otthon mindig hangokat hallok (még mielött valaki azt írná, hogy hallucinálok vagy gyógyszert szedek nem nincs semmi ilyen). Méghozzá gyerek hangokat amik valami gyerek dalt énekelnek, de nagyon halkan, mintha a szomszédból jönne, de a szomszédünk elköltözött és nem lakik senki a helyén. A másik suomszédunk pedig egy idős néni. És az a fura, hogy csak én hallom. Múltkor megkérdeztem anyukámat hogy nem-e hall gyerek hangokat és azt mondta, hogy nem. De mindez csak akkor van amikor teljesen csönd van , de mikor megszólal valaki vagy a TV akkor elhallgat. Hangfelvételre sem tudom venni mert már próbáltam, de nem hallatszott semmi. Olyan mintha csak nekem énekelne. Már nagyon zavar és mindig mikor megszólal kiráz a hideg, és félek egyedül. A TV-t is mimdig hangosra veszem hogy ne halljam.2015. ápr. 13. 17:32
11/16 VaTa94 válasza:
Már mér lenne a kedves kérdező skizofrén? Hogy jött ez ide?
Lehet, hogy szellem, de abból amit leírtál, szerintem nem kell vele foglalkozni el kell fogadni, hogy ott van és kész.
De ha megy a tv akkor elhallgat mint írtad, mér' kell hangosabbra venni, hogy ne halld? Ez már utalhat valami betegségre, nem szokott zúgni a füled?
12/16 anonim válasza:
Na elmentek?
Lepke nincs a füledben?
13/16 Legoman válasza:
Meditálj.
Nem szellem ez, legalábbis én úgy látom a leírtakból, hogy nem az.
Meditálj és csendesítsd le az elméd. Lehet, hogy megragadt benned még régebben egy fülbemászó dal vagy valami más. De ezek a te fejedben vannak, így máris előnnyel indulsz. :)
14/16 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, csak én mindig gitár- és hegedűdallamokat hallok. Már egy ideje így van, nem igazán érdekel, hozzászoktam. Leggyakrabban este szokott előjönni.
15/16 anonim válasza:
Velem egyszer történt ilyen. Egy parkos területen sétáltam sötétedés után, bedugott füllel (zenét hallgattam hangosan). Rövid időn belül gyerekek vidám hangját hallottam, mintha csak játszottak volna a közelben. Amint kikapcsoltam a zenét, abbamaradt. Visszakapcsolás után pár másodperccel folytatódott. Nem volt ijesztő, inkább érdekes. Azóta nem tapasztaltam.
16/16 bestest válasza:
Gyerekek, szeretik a jó zenét. Valószínűleg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=3O1_3zBUKM8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!