Jó vagy rossz ez a jelenség?
Kifizessem neked?
Mivel helyesen döntöttél így jó a jelenség, tehát jónak mondható.;)
Ki ne akarna hasznot? Van aki meg szereti kifejezetten az izgalmat...
Na de minek az árára? Nem mintha egy multi megérezné. (sőt ki tudja mi tapad az értékekhez) De sok kicsi sokra megy.
És is jártam így mármint hogy kilopták a gyantacsíkot! Én visszavittem az áruházba és a vevőszolgálatnál elmondtam hogy mi történt. Azt mondták vegyek egy másikat, de nézzen meg abban benne van-e a csík!
A jelenségre nem tok reagálni :P
Pedig manapság az eladók kinyitják a dobozokat hogy tényleg az van e benne amit kifizetsz. Csináltak már sokszor olyat hogy az olcsó fogkrémes dobozból kivették a fogkrémet és belerakták a drága hajolajat. De olyat is láttam üzletben hogy az
öblítőket összeöntötték hogy tele legyen az üveg. Az nem érdekelte őket hogy kb más meg szinte fél üveget fog megvenni ugyanazért a pénzért. Egy ismerősöm, amikor kb 13 evesek lehettünk azt is megcsinálta hogy épp chipset evett ahogy bement az üzletbe, mutatta az eladónak hogy bemehet-e az meg hogy persze drága nyugodtan. A chipset még bent kiette a zacskót meg telerakta kindertojással. Kifizetett 3 kiflit aztán kiment. Amikor ezeket láttam én is azt gondoltam milyen egyszerű az egész, de tudom ha megpróbálnám engem tuti elkapnának :D meg amúgyse akarok kitolni senkivel, tudom milyen érzés ha lopnak az embertől.
Nekem is lett egy ilyen jó-rossz, igaz-hamis, kéne-nem kéne "detektorom" valahogy, azt nem árulom el, hogy hogyan tudatja velem a válaszát, egyrészt mert nem számít, másrészt mert úgy helyes, hogy megtartom magamnak és kész! :) Érdemes vadászni az ilyen apró jeleket. Én is nehezen jöttem rá a következetességre a jelzésben, ráadásul alig észrevehető, mindennek a tetejébe akkor jön, amikor "akar", tehát nem tudom sose, hogy épp segíteni fog vagy sem. Többnyire nem segít, de többnyire én se hozok fontos döntéseket.
Néha faggatom, néha válaszolgat is. Eddig annyit tudtam meg magáról a jelenségről, hogy én vagyok az is.
Sok olyan esetben is "súg", ami nem kerül elő később. Tehát gondolkodom valamin, hogy ezt kéne-e, így kéne-e, és jön egy egyértelmű pozitív. Aztán teljesen érthető okokból "elmarad" a dolog, nem kell sehogyan se csinálni, de legalább megtudtam, hogy úgy kellett volna, ahogy gondoltam... :) Tévedésen még nem kaptam rajta, és sokszor könnyítette meg a dolgomat, nem egyszer mentett meg a rossz döntéstől.
Mivel úgy néz ki, én vagyok ez is, jobb lenne valahogy jobban azonosulni azzal a résszel. Egyelőre kicsit félelmetes, így egy darabig valószínűleg nem lesz áttörés.
Én nem értem. Hogy nem lehet észrevenni, hogy kilopták a gyantacsíkokat? :DDDD
Amúgy tényleg.... ennyire drágát vettél, hogy így sajnálod, vagy az utolsó filléredet költötted rá, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!