Erre mi a magyarázat?
Figyelt kérdés
Van egy rokonom,aki kórházban van.Kómában is volt,azóta magánál van,de még mindig az intenzíven.
Ő,és az anyja egy este ugyanazt álmodták,vagyis,hogy megjelent a rokonom apja,aki már rég meghalt,és mondta neki is,meg az anyjának is,hogy még itt fog maradni,tehát még nem fog meghalni.
Másik ismerőseimnek,két testvérpáról van szó,halt meg az egyik szülőjük. Este mindketten azt álmodták,hogy megjelent,és elköszönt.
Reggel jött a hír,hogy meghalt.
2015. márc. 11. 12:21
1/8 anonim válasza:
Az és elhunyt apám is néha megjelen anyám álmában de mindig azért hogy veszélyre figyelmeztesse
2/8 anonim válasza:
nem tudom mi a magyarázat, de nekem jól esett volna egy ilyen...
3/8 anonim válasza:
akár tetszik akár nem, de a Szellem velünk van.
4/8 anonim válasza:
Ha érdekel hasonló téma, amire megkapod a magyarázatot, akkor olvasd el ezt: Dr. Michael Newton - Lelkünk útja Című könyvit. A netről le tudod tölteni.
5/8 anonim válasza:
Kérdező, az sem kizárt, hogy előre eltervezték a halálát, és azért tudták előre megmondani. Manapság már könnyű észrevétlenül gyilkolni...
6/8 A kérdező kommentje:
Kórházban volt..
2015. márc. 11. 20:50
7/8 anonim válasza:
Nekem is van egy közeli ismerősöm, ő diák korában kollégiumban lakott, vagy 50 km-re a szüleitől. Az édesapja egyik éjjel meghalt. A lány pedig pont aznap éjjel azt álmodta, hogy az édesapja elköszönt tőle, és mindent jót kívánt.
Egy szavahihető csajról van szó. És én egyébként is hiszek az ilyesmiben.
8/8 Dolores55 válasza:
Az ilyen hírek, kommentek számomra "érthetetlenek", de nem hihetetlenek. Az okokon el is szoktam gondolkodni, de a megoldást nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!