Ezek után nincs remény a halál utáni létre?
Elolvastam ezt a cikket: [link]
ami gyakorlatilal leirja, hogy az LSDvel hogy sikerült "halálközeli, halálon túli" élményeket előidézni embereknél.
Azaz ezzel be lett az bizonyítva, hogy nincs ott semmi túlvilági, megmagyarázhatatlan, csak a haldokló agy hallucinációja, "játéka" az egész?
Senki sem tudja. Úgy tudom, még nem volt olyan ember, aki meghalt, és utána beszámolt arról, mi van a halál után, ha egyáltalán van valami.
Mindenki abban hisz, amiben akar, de teljes bizonyossággal senki sem tudhatja a választ erre a kérdésre.
És az, hogy nincs rá remény? Hát, az csak attól függ, hogy te mennyire hiszel, mennyire reménykedsz a halál utáni életben.
Szerintem nincs semmi bebizonyítva ezzel a kísérlettel. Lehet, hogy csak egy nagy humbug az egész, de persze ennek az ellenkezőjét sem zárja ki semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!