Mi a magyarázat?
Egyedül élek egy albérletben. Egyik este letettem a törölközőmet az ágyra, aztán mire visszamentem már a széken volt. Ilyesmi már sokszor volt velem mostanában, hogy nem ugyanott találtam meg valamit ahova tettem. (Senki ne nézzen bolondnak, nem hiszek a szellemekben.)
Aztán tegnap beállítottam a kamerát, levideóztam mindent. Onnan kezdve, hogy bemegyek a szobába, leteszem a kulcsomat az asztalra, leteszem a kamerát, hogy a kulcsot figyelje, aztán kimentem a konyhába, miközben a videó vett mindent. Tettem a dolgomat, majd egy csörömpölő hangot hallottam, mintha a kulcs leesett volna. Berohantam a szobába, és a kulcs az asztalon volt. Megnéztem a telefonomat, és ki volt kapcsolva. Beindítottam, viszont mikor le akartam játszani a videót, azt írta ki, hogy: A felvétel lejátszása nem sikerült. Normális ez? Mi a logikus magyarázat?
Normális.
A mai modern szellemek már nem csak láncuk csörgetéséhez értenek, hanem a technikához is.
A nálad alkalmatlankodó még nem áll technikai fejlődése csúcsán , hiszen telefonod szerint "A felvétel lejátszása nem sikerült." Tehát a felvétel még ott van a kütyün, csak lejátszása tiltott! Ha a lény fejlettebb lesz, a felvétel folyamatát fogja tiltani, telefonod üzenete pedig "a felvétel nem létezik" lesz.
Segítsed fejlődését, gyakoroljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!