Ti elhiszitek Annabelle történetét?
Elhiszem!
Ugyanúgy, ahogy elhiszem, hogy Franciaország Indiával határos [János vitéz], a Kyklopszot, Hófehérkét, Jancsi és Juliskát - sorolhatnám.
Én elhiszem :)
De meg nézném a filmet :) :)
Láttam már a filmet, de amúgy igaz a történet (filmbe a baba fel van spékelve+történet is más, de elmesélem) Anno abban a város/faluban volt a baba, ami mindig megmozdult meg stb..
(film ez alatt készült)
néhány családtagot megijesztett a baba, ezért csináltak egy múzeumot neki( ahol van az a szék, a baba, meg ilyen megszállt dolgok, csak a baba meglett szentelve, mert nagy mágneseserőt lehet ott érzékelni)
De hiába lett megszentelve, még a fakalitkában is mozog az a dög, és h bármi bajod lenne (menj oda, fejből nemtudom a város/falu nevét, de hajrá! ) :D
DAz uncsitesóm látta a filmet az ő uncsitesójával,megnézték és átjöttek hozzánk. A keresztanyukám is ottvolt és azt mondta,hogy vesz neki egy Annabell babát! Az unokatesóm azt mondta hogy neki tényleg kell az a baba,de az EREDETI! Erre a keresztanyukám azt mondta,hogy az uncsitesóm még a szomszédban se merne aludni! xD
Am én félig-meddig elhiszem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!