Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Volt már valaki ennél a...

Volt már valaki ennél a (www.josdatanya.hupont.hu) Parapszichológusnál?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm ajánlotta őt,neki sokat segített,érdekelne,hogy másoknak van e tapasztalata vele.

A kisfiamnak nem megy az iskolába a beilleszkedés és ezért fordulnék pszichológushoz vele.

2014. aug. 12. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha nem is róla, de "fajtájáról" szól ez a cikk:

.

Rontáslevétel súlyos százezrekért

[link]

2014. aug. 16. 14:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én jártam már ennél a parapszichológusnál,fiatal kora ellenére,nagyon jó! Bátran ajánlom bárkinek őt! Kérdező ne hallgass a kommentelőkre,mert egyáltalán nem úgy van ,ahogy írják! Nekem adott számlát,egyetemi végzettsége van a nőnek,tehát nem értem,hogy a hozzászólok miért írnak róla negatív dolgokat!De amit a legjobban nem értek,hogy ez itt az ezoterikus kérdések közt van,akkor minek írnak ide olyanok,akik nem hisznek a természetgyógyászatban!Drága kérdező én bátran ajánlom őt,vidd el hozzá a gyerekedet,mert nagyon sok mindenbe fog tudni segíteni,szín terápiától a csakra tisztitásig,hipnózisig mindennel foglalkozik a nő,egy nagyon kedves ,tünemény ,nem kell tőle félnie a gyerekednek,én kívánom,hogy betudjon illeszkedni a gyereked az iskolába :) hajrá,menjetek el hozzá bátran! Ja és az egyik hozzászólónak aki azt írta,hogy lebeszélte a kemoról a rokonát ez a nő,az nagyon nagy hazugságot írt ide,mert én ezt a nőt évek óta ismerem,mindig adott számlát,bejelentett vállalkozó,végzettsége van erről és amiért nagyot hazudtál azért,mert ennek a nőnek az édesanyja rákban halt meg sok sok évvel ezelőtt és mai napig mindenkinek javasolja a kemoterápiát is a természetgyógyászata mellett,úgy hogy nem tudom te kinél jártál,de kérlek ne hazudgálj erről a nőről olyanokat anélkül,hogy nem ismered őt,ő jó szándékú sok emberen segített már,nekem elhiheted kedves kérdező,vidd el hozzá a gyerekedet ,bátran merem őt ajánlani! Egy 52 éves nő vagyok aki két unokával büszkélkedhet!
2014. aug. 27. 13:57
 13/19 anonim ***** válasza:

melyik egyetemen tanítják a csakratisztítást?

Szélhámos csaló, már a honlapja is az árakkal kezd. be sem mutatkozik, nem is tudsz róla semmit, csak hogy mennyit kell csengetned majd.

2014. aug. 27. 14:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Mantra szabadegyetem például :) vagy Kyrko :) ha nem tudsz valamit inkább ne írj oda,vágod? ez most kábé olyan reakció volt tőled amire simán vissza kérdezhet az ember,hogy akkor a papok miért járnak egyetemre?mert én nézetemből meg az a szélhámosság,becsapás,vágod?tájékozodj mielőtt írsz valahova!
2014. okt. 8. 23:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Az Évike nagyon ügyes!
2017. aug. 12. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Évike nagyon ügyes. Jól tette, hogy lebeszélte a kemoterápiáról azt a nőt.

Az a rákbeteg aki kemoterápia nélkül meghal, az kemoterápiával is meghal csak előbb.

2022. jún. 29. 19:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Milyen nőt beszélt le? Ajánlott neki más gyógymódot?
2022. jún. 30. 11:01
 18/19 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló írta, hogy lebeszélte a kemoterápiáról.

Nem tudom, hogy ajánlott e neki más gyógymódot.

2022. jún. 30. 13:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Aha és akkor mást ajánlott neki más gyógymódot?
2022. jún. 30. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!