Tudok telekinizálni, de pl egy poharat már vizzel mért nem tudok mozgatn?
Figyelt kérdés
ol díszeket a karácsonyfá, kis papírcafatokkal még boldogulok, de mással nem...2010. jan. 5. 14:11
2/11 A kérdező kommentje:
Értelmes választ....
2010. jan. 5. 16:29
3/11 anonim válasza:
Nyugi, pár év és annyira bolond leszel, hogy már azt is be tudod képzelni :D
4/11 anonim válasza:
De komolyan...: Válaszolók! Minek jöttök ide, ebbe a kategóriába, hogyha nem hisztek benne, és őrültségnek tartjátok???? Húzzatok el innét és kész!
a kérdésre :
Szerintem Igen!
5/11 anonim válasza:
utolsó beszarok rajtad olvasd már el a kérdést
ha te erre igennel tudsz válaszolni hogy értelme is van menj a pszihológushoz(de ne az urulógushoz)"-.-
am ez a telekinézis 1 nagy faxság
7/11 anonim válasza:
Ha tényleg képes vagy erre, akkor csak azt tudom mondani, hogy a pohár, amiben víz van, talán a víz miatt nem mozdul. reagál a világra, bizonyos nézetek szerint "él".
8/11 HKA válasza:
15:08-asnak
Én azért jöttem az ezoterika tobikba és közlöm hogy baromság, mert
ad 1 így gondolom
ad 2 az éremnek két oldala van
ad 3 nem akarom hogy a sok buta naiv ember bevegye a maszlagot.
a kérdezőnek:
Ajánlom egy szakember segitségét... :D
10/11 anonim válasza:
aki nem hisz benne nem tudom minek jön ide...miért kell kritizálni a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!