Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ilyen tényleg létezik? Többi...

Ilyen tényleg létezik? Többi lennt

Figyelt kérdés
Drága Édes Apám nem régen halt meg! És mikor temettük szegényt az nap éjfélkor megszólalt a csengő olyan fél álomba voltam már de ezt hallva nem tudtam vissza aludni utána fél óra múlva megint ez hallotta a kis lányom is mert fel kelt rá én nem mertem ki menni fel keltettem a párom gyorsan ki ment de nem volt ott senki sem! Tőlem akart el köszönni utoljára???
2014. márc. 25. 18:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Soha azelőtt nem volt ilyen és azóta sem!
2014. márc. 25. 18:36
 2/4 anonim válasza:
Abszolult lehetséges...
2014. márc. 26. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha léteznek is szellemek, nincs szükségük csengőre, hogy bemenjenek valahová, de ha meg is akarnák nyomni a csengőt, akkor nem sikerülne. Valaki élő személy csengethetett be. Lehetett csak valami hülyegyerek szórakozott, aztán elrohant.
2014. márc. 26. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennek szerintem prózai okai vannak. Nem szellem lehetett az, hanem valaki ismerős csengethetett be, aki ismerte apukádat, és valami lezáratlan ügye lehetett vele. Lehet, hogy sajnálta apukádat, vagy valami miatt haragban volt vele, és becsengetett ugyan, de nem mert találkozni veletek pl a lelkiismeret-furdalása miatt.
2014. márc. 28. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!