Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Milyen fehér alakot láttam?

Milyen fehér alakot láttam?

Figyelt kérdés
Régebben még 2011 aug. 12-én életem egyik legnagyobb lelki megterhelésén estem át (magánéleti) .Tehát az a lényeg ,hogy egy nagy szerelmem elutasított és ezért egész éjszaka fenn voltam és zakatolt az agyam és egyik cigit szívtam a másik után ez egy péntek este volt olyan szombat hajnalban 2 óra felé kinéztem az erkélyünkön és egy furcsa fehér mozdulatlan alakot láttam az udvaron a fa alatt és ahogy sétáltam az erkélyen ez az alak fix volt tehát nem lehetett árnyék ,de annyira lefoglalt a zaklatott lelkem ,hogy nem is foglalkoztam vele az nap éjjel. Másnapot végig vírasztottam az egész napot és nem aludtam semmit majd immáron vasárnap hajnalban megint eszembe jutott az alak (nem volt semmilyen udvartakarítás vagy ilyenek) kinéztem az erkélyen megint ,de akkor már nem volt ott egy nappal később.Nem voltam nyugodtabb sem lelkileg mert a következő fél évre kb nem is emlékszem .Szerintetek mi lehetett az ott?

#éjszaka #udvar #fehér alak
2014. márc. 13. 01:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menyasszony.
2014. márc. 13. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az Érmelléki Kuglófember volt az, hálóköntösben!
2014. márc. 13. 15:13
 3/5 anonim válasza:

Lehet, hogy szellem volt. Nem kérdezted meg tőle, hogy ki ő és mit akar?

Egyébként hogy érted azt, hogy nem emlékszel a következő félévre?

2014. márc. 15. 08:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem tőle semmit! Mással voltam elfoglalva nem pedig ,hogy egy szellem áll a fa alatt. Lelkileg annyira ki voltam :( utána nehezen nyugodtam meg és ezért mondtam ,hogy nem emlékszem a következő fél évre :) mert folyamatosan ezen kattogott az agyam :)
2014. márc. 22. 02:24
 5/5 anonim válasza:
A szellemek árnyéka ugyan olyan mint az embereké, elvégre egyszer ők is emberek voltak. És ha magad előtt látsz egy szellemet akkor az ugyan olyan mint egy ember, csak te látod, más nem. :) Szóval szerintem a szellemek nem vesznek fel fehér alakot. :/
2014. márc. 27. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!