Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek mit jelent az...

Szerintetek mit jelent az hogy a gyertya elaludt? Talán van remény?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy szeretem volna meggyújtani egy gyertyát, mert barátom réggen nagyon kedves volt csodálatos ember! De már maga a pokol lett a viselkedése, Hullámzik viselkedése , de sose olyan mint réggen!

Lényegében aki réggen volt az egy angyal volt, aki most az maga az ördög!

Szeretem volna elbucsuzni a "réggi " szerelmemtől.

Képünk, +gyertya!

De a gyertya nem éget tovább még 1percigsem!

Ki aludt a láng, vagy mintha a elfújták volna!

Elszerettem volna engedni lelkembe belül azt a csodálatos embert mert félév után 1x visszatért de akkoris azt mondta megbánta! Olyan mintha meghalt volna és egy bunkó jött volna a helyére.

2014. jan. 20. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az nem számít,hogy történt te vagy a felelõs egy ember életért.
2014. jan. 20. 22:29
 12/17 A kérdező kommentje:

Már bocsánat! Honnan veszed hazudok? Ismersz ? Nem!Akkor???

Tudod a problémámat?

Nagyából leírtam mit miért stb....

De ha Így rávágod hogy ez hazugság stb, csak annyit tudok mondani, biztos magadból indultál ki:)

Ez meg megint butaság 7-es

Elmegy az áram, gyertyát gyújt kb 1000ember olyankor !

És ha vissza jön az áram, hirtelen annyian megis hallnak ??

Istenem!

Csak annyit akartam tudniii mééééért aludt el a szerelmem képe előtt !

Elakarom őt engedni , mert szó szerint kis ördög megszállta kb! Nem fog vissza jönni már hozzám!

Elakarom engedni igy hogy nee boruljak ki , úgy hogy az én életem legyen veszélybe mert olyat teszek !

És ez a b**i gyertya meg elaludt mintha az a szép jó lelke elfújta volna!

És nem tudom mért..Mért aludt el

Vagy lehetséges e ilyen!

2014. jan. 21. 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:
12 Mágiázol. Nekem ez többet mond minden szónál. Mit képzelsz, egy ember meddig teheti ezt büntetlenül? Az egy dolog, hogy a földi törvények nem büntetik(még) az már egy másik dolog, hogy Isten szeme mindent lát, mindent tud. Még azt a betüt is amit a következő pillanatban fogsz kimondani.
2014. jan. 21. 18:18
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy mágia volna egy gyertya gyujtas meg az ima....

ki hogy fogja fel..

de hogy itt semmi értelmes választ nem kaptam az fix

2014. jan. 21. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért aludt el a gyertya, mert

- anyaghibás/szerkezeti hibás volt,

- véletlenül eloltottad valami módon, csak nem vetted észre,

- kamuzol valamiben.

Mindenesetre a barátod jó és rossz énje közvetlenül biztosan nem játszik szerepet a gyertya kioltásában.

2014. jan. 22. 19:09
 16/17 A kérdező kommentje:

Kamuzás az nem igaz

de a többit köszönöm

2014. jan. 22. 20:37
 17/17 anonim válasza:
sziasztok vagy ahogy isernek egy páran VESTEL ketü élet van halotaké és a holtaké amikor az emberek meghalnak akkor a teste halmeg az embernek a lelke akkor is él tovább ha hiszitek ha nem ha valaki nagyon szeret valaki akor anak a lelkét érzed egy hideg huzattot érzel nem tom értelmeseben leírni nektek ha egy szeleme van a házba igen pisloghata lámpa vagy igen nyikoroghat az ajot meg stb én jártam úgy hogy leototam a vilanyt és elfordultam utánna megint éget tud fojtogatni is van aki lása is feltudja embereknek venni az alakját és stb ezek nem kitalácio ez az igaság van jó és rosz szelem ha van egy tárgy ami a haloté volt bór vagy egy óra én mi már jártunk ugy hogy az óra halotas zenét játszot minden 12 órakor vagy este 11 órakor elkeszte regel hajnal fél 4-ig ezek dolgok nem vic az igaság volt egy eset amikor ara mentem haza hogy az enyik szoba ajto bezárva volt ment a hősugárzo othon és aszt kikapcsolva hagytam a fügöny meg leszakat aszt is észre vetem amkor tom levolt szakadva volt és amkor téleg haza értem akkor meg felvolt rakva ezekel vigyáz ni kell tud nem csak szelemek vannak hanem ördöggök is és boszorkányok is vannak sem mint az átkozodás semmi olyant nem szabad mondani az atok amit mondol az vissza szál
2016. nov. 1. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!