Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet a magyarázata a...

Mi lehet a magyarázata a párás fürdőszobai tükörben kirajzolódott csillag alakzatnak?

Figyelt kérdés
Édesapám halála után nemsokkal, talán két héttel, a teljesen párás fürdőszobai tükörben egy csillag rajzolódott ki amikor a párom zuhanyzott. Ez megtörtént még egyszer szintén vele. Most viszont pedig nekem jelent meg kétszer egymás után. Mi lehet ennek a magyarázata? Mert a családban senki másnak nem jelent meg, csak nekünk. Ráadásul több hónap telt el az első kirajzolódás (páromnak) és a mostani (nekem) között.
2014. jan. 10. 16:17
 1/7 anonim válasza:
46%

Valaki előtted rárajzolt a tükörre az ujjával és utána volt fürdőszoba-takarítás, ezért nem látták mások később.

Parapszichológia, bmeg, ilyen témakört...

2014. jan. 10. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi, ilyesmi nem történik. Ahhoz hogy valami rajzolni tudjon testre van szükség.
2014. jan. 10. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
A Sátán beköltözött a zuhanyrózsátokba.
2014. jan. 10. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Az alakzatoknak, szimbólumoknak jelentésük van, főleg egy haláleset után. Én nem gondolom, hogy ez ne lenne igaz, ezért bemásolom neked a jelentését.

Mivel nem írtad, hogy 5 vagy 6 ágú volt-e, ezért mindkettőt.

▪ Hatágú csillag (Dávid-csillag, Indiában a szívcsakra jelképe): a felfelé, illetve lefelé irányuló egyenlő oldalú háromszögek egyesítésével létrejött szimbólum a felfelé és lefelé mutató erők, energiák tökéletes egyensúlya, a földi és isteni világ szövetsége, a megtalált út, a megvilágosodás, a harmónia jelképe.

▪ Ötágú csillag: a felfelé álló ötágú csillag kitárt végtagokkal az embert jelképezi, a csúcsán álló pedig az ördög vagy sátán jelképe. A fölfelé mutató csillag a szellemi magaslatok irányába törekvést szimbolizálja, a lefelé mutató az alvilág sötét erőit szólítja meg.

Ahhoz, hogy a pontos értelmezését megtaláld az üzenetnek, válaszd ki, hogy milyen pozícióba volt a csillag.

2014. jan. 10. 16:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Nem csillag, hanem hat egyenes középen egymást metsző vonal. "Csillag" formát alkot
2014. jan. 10. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor ilyet rajzolt valaki korábban a tükörre, tökmindegy.
2014. jan. 11. 01:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Ismered a klasszikus válóokot?

Család hideg téli reggelen beül az autóba, s ahogy a lélegzetüktől bepárásodik a szélvédő, gönyörűen kirajzolódik egy pár kisebb talpnyom között egy pár nagyobb.

2014. jan. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!