Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerencse/balszerencse!?

Szerencse/balszerencse!?

Figyelt kérdés

Ahoj!

Nem vagyok/voltam babonás típus, de az elmúlt '13 -as év, szinte katasztrofális lett a családi kassza tekintetében.

2013 Január 6. PC amin dolgoz, és a napi betevőt keresem, indiánosaiba lépet, és elkezdet füstölni. (pont 1 éve) - 90 ezer

2013 Február, párom szemüvege egy szerencsétlen mozdulattal ki esik az úttestre. - 60 ezer

2013 Április, a hűtőszekrény elkezd fűteni. - 65 ezer

2013 Június, párom karácsonyra kapott telefonja, leesik és betörik a kijelzője. - 35 ezer

2013 Augusztus, monitorom csak villog, leéget a panelja. -20 ezer (akciósan jutottam egy 24" -es monitorhoz)

2013 Október, 120 literes villany bojler oldalt ereszti a vizet. -70 ezer

2013 December, garancia után 1 hónappal megadja magát a mosógép. -75 ezer

2013 -as évben 415 ezer értékben mentek tönkre dolgok.

Szóval '13!

Másnak is ilyen szerencsés volt ez az éve!? :-)

2014. jan. 6. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ír néhány ember úgy, minthogyha google fordítót használna?:D Ez csak szimpla ügyetlenség volt, véletlenek nincsenek, szóval szerencse/balszerencse sincsen (SZERINTEM).
2014. jan. 6. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha aktuális még akkor

=====>B O J L E R E L A D Ó!!!!<=========

2014. jan. 6. 22:06
 3/7 A kérdező kommentje:

#1, mert alig beszélni eberekkel, általában csak kódolok.. :-)

#2, már megoldva, 70 -ért új 3 év garis. :-)

2014. jan. 6. 22:09
 4/7 Szecsői Tibor ***** válasza:
Látom, többnyire elektromos eszközökkel volt bajod. Forgass mindenre Linux kernelt, az majd segít (ha esetleg még a szemüvegre is sikerülne, mindenképp írd le, hogyan)!
2014. jan. 7. 00:34
 5/7 A kérdező kommentje:

általában az elektromos eszközök a légszembetűnőek egy családi költségvetésbe, nem úgy mint hogy 9 ezres cipőnek levált a talpa, 1 hét után, vagy hogy le eset a fogas/polc az előszobában, és húzta magával a vakolatot... (március körül)...

Ha bár ki felejtettem a 30 -ezres WC -t, ami egyszerűen ketté hasadt novemberben.

Tudom, fogyókúra. xĐ

2014. jan. 7. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is nagyon nagyon balszerencsés volt a 2013. Örülünk h vége, és reméljük hogy a 2014 mostmár jót fog hozni :)
2014. jan. 13. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont hogy szerencsésnek mondható volt, kivéve a decembert, akkor is a 13. péntek. Szerintem semmi baj az irásoddal. Én nem használok google fordítot, magyarul tudok, anyanyelvem. csak nem mindenki ugyanugy beszél, az miért baj? Remélem ez az éved szerencsésebb lesz.
2014. jan. 13. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!