Szerencse/balszerencse!?
Ahoj!
Nem vagyok/voltam babonás típus, de az elmúlt '13 -as év, szinte katasztrofális lett a családi kassza tekintetében.
2013 Január 6. PC amin dolgoz, és a napi betevőt keresem, indiánosaiba lépet, és elkezdet füstölni. (pont 1 éve) - 90 ezer
2013 Február, párom szemüvege egy szerencsétlen mozdulattal ki esik az úttestre. - 60 ezer
2013 Április, a hűtőszekrény elkezd fűteni. - 65 ezer
2013 Június, párom karácsonyra kapott telefonja, leesik és betörik a kijelzője. - 35 ezer
2013 Augusztus, monitorom csak villog, leéget a panelja. -20 ezer (akciósan jutottam egy 24" -es monitorhoz)
2013 Október, 120 literes villany bojler oldalt ereszti a vizet. -70 ezer
2013 December, garancia után 1 hónappal megadja magát a mosógép. -75 ezer
2013 -as évben 415 ezer értékben mentek tönkre dolgok.
Szóval '13!
Másnak is ilyen szerencsés volt ez az éve!? :-)
Ha aktuális még akkor
=====>B O J L E R E L A D Ó!!!!<=========
#1, mert alig beszélni eberekkel, általában csak kódolok.. :-)
#2, már megoldva, 70 -ért új 3 év garis. :-)
általában az elektromos eszközök a légszembetűnőek egy családi költségvetésbe, nem úgy mint hogy 9 ezres cipőnek levált a talpa, 1 hét után, vagy hogy le eset a fogas/polc az előszobában, és húzta magával a vakolatot... (március körül)...
Ha bár ki felejtettem a 30 -ezres WC -t, ami egyszerűen ketté hasadt novemberben.
Tudom, fogyókúra. xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!