Hogy hívják azt a személyt, aki képes látni, hogy van-e valakin ártó szellem vagy még rosszabb?
Figyelt kérdés
Kihez forduljak ha nagyon úgy érzem, hogy egy közeli hozzátartózómon ártó / nagyon ártó "valami" van? Segítsetek!2013. nov. 4. 19:03
11/16 mustafa33 válasza:
Ja, de elfelejted, hogy a chi mellé li is kell (meg bab).
14/16 anonim válasza:
Úgy hívják: Miquel.
Ő képes látni (még Németországból is), hogy nincs a közeli hozzátartozódon se ártó szellem, se kamion...
15/16 anonim válasza:
Esetleg keress rá a következőkre:
Tisztánlátó
Látnok
Médium
Bár sokan nem hisznek benne, és még tudományosan sem bizonyított, hogy szellemek léteznének, vagy olyan személyek vannak e, akik látják, érzék illetve hallják őket, szerintem mindkét jelenség létezik. És emellett szerintem egy próbát mindenképp megér a dolog.
16/16 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egy médiumot kéne hívni,vagy egy látót.
Ők meg tudják állapítani,hogy mi van nálad,és még el is tudják küldeni,ha szükséges....
De szerintem nézz utána Neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!