Valóban szellemet látott kisöcsém?
Van egy 4 éves kisöcsém.Szüleim elmentek vacsorázni mert az nap lettek 20 éve házasok így nekem kellett vigyázni tesómra. Mivel tudom áldott jó gyerek ha lefoglalom LEEGO-val vagy valami kiszínezős füzettel vagy elé borítok ilyen autókat. Ezért áthívtam barátnőmet filmezni.Attól még hogy barátnőm átjött nem hagytam magára öcsémet nehogy történjen vele valamit így mi feküdtünk az ágyba filmeztünk kisöcsém ült szépen kedvére játszott. Nappaliban voltunk és a nappaliból nyílik a konyha és a konyha és a nappali között van a szüleim hálószobája. Ahogy ült öcsém pont belátta az egész konyhát+ ugye a szobának az ajtófélfáját mert nemvolt bezárva az ajtó. Játszik játszik többször elnézz jobb oldalra, majd megszólal, hogy '' Ki vagy te? Miért állsz itt? Ismersz minket?' Nem kis hazudóska gyerek . . Én nem ijedtem meg mert tudtam, hogy kulcsra van zárva az ajtó de barátnőm megijedt rendesen. Ezt többször is megkérdezte más más hogyan megfogalmazva. Barátnőm nagyon megijedt lassan sírt meg a kezemet is olyan erősen fogta így rászóltam kisöcsémre, hogy Oli ne mondjál butaságokat nincs itt senki. Erre azt a választ kaptam hogy ott áll valaki. Mondtam neki, hogy játszál szépen tovább nincs ott senki( azt hittem túlságosan beleélte magát a játékba) Majd megint mondja, hogy '' Miért nem mész el? Zavarod Csengét( Barátnőm neve)'' Barátnőm nagyon megijedt már láttam, hogy kezd könnyezni akkor picit hangosabban de nem ordibálva mondtam, hogy nincs ott senki ne ijeszd meg Csengét és majdnem síros szemmel mondta, hogy de hisz ott áll és engem néz.( Nagyon hihető volt a szava, mert mikor valamit kitalál akkor elneveti magát mikor megkérdezzük '' tényleg igazat mondasz?:)'' Bár azok se ilyen nagy dolgok hanem, hogy a poharat pl nem ő rakta át másik asztalra. .) Szóval elhittem neki oda mentem ahonnan látta. Nem volt senki ott mint mondtam bár picit hideg volt de csak ott. Gondoltam ajtó ablak nyitva van. Mondtam kisöcsémnek látod senki nincs itt rajzolgass tovább szépen. Ezt is csinálta majd 30 perc múlva annyit mondott ' Azt akarja hogy menjek oda hozzá'' Mondtam neki, hogy akkor menj és ismerkedj meg vele de mond meg neki ne bántson. Odament visszajött 5 perc múlva és annyit mondott'' Nem bántott és azt mondta büszke rám, mit jelent az hogy büszke rám'' Én kb leköveztem nem tudtam mit mondjak csak a büszke szó jelentésést mondtam el. További estén nem volt semmi. Másnap pakolok össze és nézem a rajzait. Egy bajszos szemüveges ember kezét fogta és együtt mentek az oviba. Megmutattam anyának és elmondtam mi történt. Nagyon megrémült. Mikor mutattam a rajzott akkor még jobban megrémült. Elmondtam apának aki a munkából jött haza. Nem hitte el majd megmutattam a rajzot és azt mondta az apukája pont ilyen külső jegyek birtokában volt. De ő meghalt sajnos mikor én 10 éves voltam(most vagyok 17) szóval kisöcsém nem is láthatta. Ez már egy jó ideje volt azóta ilyen furcsaságok nem voltak csak 1-2 dolog de nem ekkora jelentőségű.
Lehetséges, hogy tényleg látta a nagyapámat anno öcsém? Vagy csak tényleg
figyelj ha mondta biztos hogy így van mert 6 éves korig a gyerekek állítólag látják a szellemeket a különlegesek ez után is. De nem ez a lényeg az hogy 6 éves voltam és egyszer keresztanyámmal elmentünk nagyimékhoz és az udvaron csak ketten voltunk és játszottam ő addig a telefonját böngészte talán mind 1 és mondom keresztanyának:
én: ki az??
keresztanya: ki?
én: hát ott az a néni az ott (oda mutattam)az
kereszt.:hát nincs ott senki mit látsz
én: ott egy néni (hajtogattam továbbra is)
kereszt.:hogy néz ki?
én:(jellemeztem)
hazamentünk nagyimhoz
és beszélgetni kezdtünk és nagy nehezen rájöttünk hogy ő papómnak az anyukája akit nem ismertem meghalt mielőtt megszülettem volna
én hiszek benne
Huh üdv újra! Lassan két éve írtam ki mindezt azóta sok minden változott.:)
Kisp*csös már tudja, hogy mi az a büszke,erősödik bár még mindig autóbuz* de legalább színeskönyveket még mindig szereti.
Csengével sajnos végett ért a szerelem..:c
A témával kapcsolatban fejlemény nincs. Nem történik semmi furcsa kistesóm pedig nem is emlékszik szinte,hogy mi volt akkor. Csak egy kedves hang van a fejében.(mármint visszatudja idézni a gondolataiba mint pl ti a mikro hangjára.:D)
Szóval azóta nem volt ilyen "élménye"és nekünk sem. Nem tudom biztosra hogy igaz a dologvagy csak a fantáziáját eresztette el játék közben de mindenesetre nincs semmi gond.
Egyedül a para a 3 kopogásos dolog. Van egy csengőnk már vagy másfél éve és vagy az Öröm Ódát zenéli vagy három csengetést mikor csengetnek. Bár ez nem tudom kopogásnak felel meg. Rossz nem történt velünk lehet drága nagyapám csak beakart szar*tni ugye humoros fazon volt én meg kiskoromban félős:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!