Valaki28 kérdése:
Arra keltem egy éjjel, hogy valaki a nevemen szólított 2szer is. Tudna esetleg valaki értelmes magyarázatot adni?
Figyelt kérdés
Másodjára felkeltem mondtam tessék? mire leesett,hogy senki nincs a szobába egy fehér árnyon kívűl...
Sok minden megéltem hasonló témával kapcsolatban,de ilyenben még nem volt részem.
Ezért csak értelmes magyarázatot írjatok!Köszönöm!
2013. júl. 11. 12:16
11/16 anonim válasza:
egyszer én is keltem fel úgy, hogy azt hallottam : "HEEEELP".de szerntem képzelődtem.pont ahogy Te is.
12/16 kedves97 válasza:
utolsó, rosszul tudod, az álmoknak van mondanivalója, ezért is létezik olyan hogy álmoskönyv, nemhiába szoktak utánanézni az álmaiknak.
13/16 anonim válasza:
"utolsó, rosszul tudod, az álmoknak van mondanivalója, ezért is létezik olyan hogy álmoskönyv, nemhiába szoktak utánanézni az álmaiknak."
A vámpírokról ezernyi könyv, meg film létezik, mégsem léteznek! Az álmoskönyvet pedig ember írta, aki hitt benne,de ez nem jelenti azt, hogy igaz is. Andersen is írt könyvet.
14/16 anonim válasza:
Miquel! Az is igaz amit te írtál, de emellett igen is van mondanivalója és jelentése is. Én egyszer megfejtettem az egy álmom. 16 éves vagyok, amikor ezt álmodtam 14 voltam kb,sorozatba 2x aztán rá fél évre újra álmodtam, ugyan úgy, minden pillanatát, helyét, színét a képeknek stb... elgondolkoztam rajta... az álmomat nem szeretném leírni, de nagyon nyomasztó és megrázó volt. A jelentése pedig az volt, hogy el voltam hanyagolva családon belül, háttérbe voltam szorítva, nem volt velem foglalkozva, magam alatt voltam. És végig gondolva, tényleg így VOLT.
15/16 anonim válasza:
Ne haragudj, utolsó, de nem értem az okfejtésedet. El voltál hanyagolva? Oks, ezt értem. Nyilván érezted is ezt. Az álmok pedig az életedben átélt, hallott, olvasott, ÉRZETT, vagy elképzelt "események"-ből összeollózott videók. Hol itt az álomfejtés?Esetleg az történt, hogy nem fogalmaztad meg magadnak az elhanyagoltság érzését.
16/16 anonim válasza:
10 éves vagyok néztük a nyaralásra a dr csontotéseste így mondogattamutána miután felkeltem "mért vannakilyen rosszemberek?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!