Vannak köztetek olyan párok, akik gyakorolják a telepátiát kártyás vagy egyéb módszerrel?
Milyen egyéb módszerek vannak még?
Szkeptikusok kíméljenek,nekünk is megy.
A férjemmel mindenféle kártya és minden nélkül "tudjuk" egymás gondolatát. Utóbbi időben rengetegszer van olyan, hogy elkezdek egy mondatot, és mondja, hogy pont ezen gondolkodott, vagy fordítva. De nem olyanra kell gondolni, hogy ébredés után pl. mit reggelizzünk, mert ez elég alapvető lenne, nem nagy durranás, hanem olyan dolgok, hogy pl. már napok óta, vagy egy hete is már nem beszéltünk a témáról, és úgy gondolunk rá egyszerre.
Évekkel ezelőtt, egy ideig volt, hogy különböző embereknek a gondolatát tudtam. Volt, hogy egy egész gondolatmenetet eltaláltam.
Takarítottam pl. az ablakot, magasan lakunk, egyszer eszembe jutott, lehet, hogy lát egy bizonyos ismerősöm, és felhív, hogy jó munkát, de nem, mégsem fog felhívni, nehogy hirtelen akarjak indulni a telefonért, rosszul mozduljak, és kiessek az ablakon. Napok múlva találkoztunk, és mondta, hogy látta, ablakot takarítottam, fel akart hívni, de...
Többször előfordult, hogy gondoltam valakire, es a személy epp abban a pillanatban küldött üzenetet :D
Mostantól pedig komolyabban fogjuk gyakorolni a barátnőmmel, neten van pár gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!