Tudnatok tippeket adni? (lent olvasd)
Figyelt kérdés
2009-ben telen beleutottem egy nagy jegdarabba a terdem,es onnantol kezdve elkezdett dagadni a terdem,nemtudtam suliba se jarni mert nagyon fajt..1 evig nemtudtak az orvosok hogy mitol dagadt a terdem..3szor leszivtak belole vizet,de ugyanugy fajt es dagadt.voltam ultrahangon,rontgenen, sot meg MR vizsgalaton is de az se mutatta meg mi a baj. 2010 januar vegen csontvelogyulladassal megmuottek es mutet kozben derult ki hogy non hodgkin lymphoma (daganat). februartol juniusig kaptam kemoterapiat.nagyon sokat szenvedtem,az egesz korhazban es szenvedtem a legtobbet (ezt inkabb nem reszleteznem) .. de akarmilyen hihetetlennek is tunik,en mindvegig azthittem hogy csak almodom..de hala Istennek teljesen meggyogyultam es a kezeloorvosom 99%ban kimeri mondani hogy soha tobbe nem fog vissza jonni..de most hogy egy honap mulva betoltom a 14. eletevemet depresszioba estem..:( valahogy most fogom fel hogy mi is volt velem..tudom hogy a multon mar kar ragodni,de ez egy orok eletre nyomot hagy az emberben..minden este sirok..nemertem hogy miert pont en? mi lett volna ha akkor nem leszek beteg,ha akkor nemutom be a terdem? aztan most eleg jol "osszejott" az elet..egy honapja megmutottek a masik terdemet is inszalag szakadasra..egy szerelmi csalodason se tudom magam tultenni.es egyszeruen teljesen egyedul erzem magam.:( nemtudok mitcsinalni csak sirok :'( pszichologushoz szeretnek menni mert felek hogy rosszutra terek..:( segitseget szeretnek toletek kerni es tippeket..hogy mitcsinaljak? tudnatok ajanlani valami jo pszichologust? elore is koszonom a valaszokat!2013. febr. 28. 00:10
1/6 anonim válasza:
Szia! Iskola pszichológus és ezt az osztályfőnöködnek is nyugodtan elmesélheted kérheted a segítségét!!! Továbbá van egy ingyenes telefonszám, amit fel tudsz hívni és szakértők segíteni fognak neked itt a link : [link]
nyugodj meg minden rendben lesz :)
2/6 A kérdező kommentje:
szia:) osztalyfonokommel nemvagyok tul joba..szuleim tudnak mindenrol de nemigazan ertenek meg..vagy csak en nem veszem eszre,nemtudom...:(
2013. febr. 28. 18:22
3/6 anonim válasza:
akkor olyan tanárral beszélj akit szeretsz és aki megért! mindenképp beszélj valakivel vagy orvossal háti orvossal és kérd, hogy had mehess iskola pszichológushoz én is voltam és nagyon sokat segít hidd el nagyon jó volt sokat segített!
4/6 A kérdező kommentje:
sajnos a suliban egy olyan tanar sincs akivel eleg joba lennek..nemigazan vagyok aza nagykedvenc habar nemis teszek erte..:s
2013. febr. 28. 22:43
5/6 anonim válasza:
Meg kell erősödnöd,nem szabad gyengélkedned,valszinű teljesen ki vagy merülve. Valakivel mindenképpen beszélned kell,az ovost ajánlom én is,ő majd el irányít ahová kell. Az jó hogy úgymond állom-kén fogtad fel,mert a lelked hajtott tovább. De valszinű tudat alatt tudtad,érezted az események súlyát. Bízom benne hogy nem idegileg van probléma. Szeresd megad,bíz magadban,te tuti nagyon erős ember vagy:)
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen ez hihetetlenul jol esett!!! :))) apukam azt mondta hogy eddig nemtudta mi a baj miert vagyok olyan amilyen..egy mondatot mondtam neki: "apa, 4eve szenvedek" mindent ertett..azt mondta mostantol sokkal jobban oda fog ram figyelni,elfog velem menni mindenfele stb..anyukammal nemtul fenyes a kapcsolatom szoval..:/ de mostmar parnapja kezd valtozni..:)
2013. márc. 1. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!