Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Egyfolytában egy szellemet...

Erik0600 kérdése:

Egyfolytában egy szellemet látok ez miért van?

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 15:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
49%
Azt szokták mondani, hogy "hiszem, ha látom". Ez elég nagy tévhit. A falban sem látjuk a csöveket, vezetékeket, mégis ott vannak. A szemünk igenis becsap minket. Attól, hogy valaki nem lát valamit, az még attól ott lehet, vele lehet, körülötte lehet. :)
2013. jan. 25. 00:17
 22/32 anonim válasza:
62%
Alzheimer-kóros betegek is szellemeket látnak. Csupán becsap az agy...
2013. jan. 25. 11:09
 23/32 anonim ***** válasza:

Egyszer, amikor éjjel dolgoztam, megindult a kávés csésze az íróasztalon. Egyedül voltam az egész üzemben, késő éjjel, baromi fáradt elmével. Ha kevésbé racionális pasas lennék, besz*tam volna félelemtől. Így viszont csak a fizikában kerestem rá magyarázatot. És lám; vizes volt a csésze alja, a melegmeg arrébb tolta.

Csak azért írtam le, mert tapasztalunk néha első pillantásra megfoghatatlan dolgokat, de rendszerint megvan rá a magyarázat, ha utánanézünk.

2013. jan. 25. 11:29
 24/32 anonim válasza:
51%
Egy szónak is 100 a vége! Aki nem hisz benne az még életébe nem vett részt szellemidézésen!Én is hülyének néztem mindenkit aki ilyen szellemesdivel jött elő ,aztán miután részt vettem egy szeánszon gyökeresen megváltozott a véleményem.És mindezt nem azért írom hogy erősítsem a szellemben hívők táborát de ki kell próbálni!!Olyan dolgokról én se szoktam nyilatkozni amit nem tapasztalok meg.Egyébként meg baromira vigyázni kell vele mert veszélyes is lehet ha nem a megfelelő személyek társaságába történik a dolog!
2013. jan. 25. 12:43
 25/32 anonim válasza:

Honnan tudod,hogy szellem?Megfigyelted e,hogy milyen érzésed van tőle,és ha félsz akkor én csak az imát javaslom,kérj védelmet ha ártó szándékú,akkor kérd Istent,hogy az Ő akarata szerint segítse megtalálni a hozzá vezető útat,ha pedig neked küldték segítségül,akkor köszönd meg,de ennél több dolgod nincs vele.

Nem javaslom,hogy agykontrol,meg hasonló,a te döntésed,de jobb ha nem mászik bele az ember olyanba,ami veszélyes,és nem nyúkál bele olyanba,ami törvény által működik.

Félni valód egyébbként nincs,mert ártani nem árthat neked,szellemek tudnak befolyásolni közvetetten,hisz te is el kezdtél foglalkozni vele,pedig ő semmit nem tett,csak láthatóvá vállt számodra,de kárt tenni benned nem képes.üdv.

2013. jan. 28. 09:50
 26/32 gebri17 válasza:
Szia! Hidd el én is láttam egy időben szellemeket. Ők léteznek,ez tény. Én akkor mondtam magamnak hogy" Peti, ez nem a valóság". És másnam már nem is láttam
2013. jan. 28. 17:45
 27/32 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező a látásunk igaz vagy nem igaz volta, nagyon különleges. Bármi foltot árnyékot láthatsz ami vagy ott van vagy nincs csak a látás pillanatnyi rövidzárlata" aztán ezt az agy feldolgozza és kitalál hozzá egy gondolatot-- megszemélyesít mindent amit csak lehet.

A gyerekeknél is ez történik bármit lát filmen a tvben akár félszemmel, bármit hall azt mind elraktározza a kis tudata és ha fantáziál szinte kivetíti a kis tudata, egyetlen parányi fény és már is kész hozzá a fantázia alkotta mese-- sokkal gyorsabban működik a gyermeki gondolat és fantázia mint a felnőttekké.

Ha a szellem látásod makacs akkor tessék megnézetni a szemedet, nincs-e valami a szemlencsében ami árnyékot vetíthet ki.

Bár mit sóderolnak manapság a ostoba felnőttek, nem szabad elhinned mert nem igaz., nincsenek tébláboló holt lelkek se szellemek. Nem ücsörögnek sehol még akkor se ha előfordult hogy egy tátos" idióta a tv műsorban ezt hazudozta.

Az embereknek valóban van lelke, amely a test-halál után eltávozik. De nem képes itt téblábólni, esetlen pillanatra elköszönni valakitől a kit szeretett de az is csak annyi hogy megérinti a vállát vagy az arcát-- aztán hússs...és már el is indult az utolsó útra amit minden holt léleknek meg kell tennie még mielőtt gyengülni kezdene, hogy eljusson az isteni Energiához amely által tovább létezhet. de soha nem itt, a valóságunk terében, mert a földi gravitációs erő lehúzná a föld belsejébe!!

2013. jan. 29. 08:47
 28/32 Krisztián0416 válasza:
ha akit látsz ismerős személy, akkor valószínűleg nem akar semmit.. de lehet hogy bűntudatból fakad, esetleg valami tragikus ok miatt van. De ha nem, akkor valószínűleg az emberek azon kis részéhez tartozol akik ilyen nagy agykapacitással rendelkeznek. Szerintem beszélj egy phszichológussal és tanuld meg kezelni ezt a "képességed" :)
2013. jan. 31. 20:02
 29/32 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy tanulni kellene egy ilyen képességet,hiszen a mindennapi életben nincs semmi szükség erre,csak bezavarna.Amúgy meg ezzel egy pszichológushoz menni,hát...
2013. febr. 2. 08:33
 30/32 anonim ***** válasza:

A szellemekről már az ősi kulturák is tudtak, míg a mágneses erővonalakról sem tudjuk a mai napig, hogy pontosan micsodák. Diplomás villamosnérnök vagyok és az egyetemen is ezt tanítják érdekes módon.

A mai manipulatív világ teljesen tudatosan próbálja elszakítani ezt a fogalmat a valóságtól a különböző filmekkel, könyvekkel és egyéb médiákkal, melyek fantázia szüleményeinek állítják be a fizikán kívüli létezést. Kár, hogy a gondolataink és érzelmeink is fizikán kívüli létezések, éppúgy mint a Pythagoras tétel fogalma. Sajnálni tudom azokat, akik nem látnak tovább azon amit a testi érzékszerveivel fel tudnak fogni, de úgy hiszem nem ezek az emberek a felelősek az emberi elme létezéséért és táplálásáért.

2013. júl. 15. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!