SEGÍTSÉG! Létezhez, hogy rontás van a házamon? Bővebben lent!
Kb egy hónapja vettünk a párommal egy házat.3 hete beköltöztünk,de azóta csak rossz történt.
Tönkrement a kocsink,elromlott a tévénk és a számítógép is,a mosógép haldoklik,a kályha is nyűglődik. van huzata,meg a kémény is jó,de még a papír se akar benne itt égni.. idáig működött.. :s
Anyagilag is egyre lejjebb csúszunk,pedig nem hitelből vettük,nem fizetünk törlesztőt sem..
Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Nagyon félek,mert 35 hetes terhes vagyok,nemsokára megérkezik a kislányom,és nagyon tartok tőle hogy esetleg neki is baja lehet..
A tévé számítógép és elektromos berendezések tönkremenésének van más magyarázata is. Például ha trafóház van ház közelében (nagy doboz a villanyoszlopon). Van hogy nagyobb áramerősség érkezik, pl 230 volt helyett 240. Mivel a fogyasztók nem erre vannak méretezve, így tönkre mennek. Lehetséges, hogy csupán egy régi házról van szó és ezért huzatos a kémény is. Tavasszal nézzétek meg a kéményt, lehet h visszább kell bontani és újrarakni.
Ha ennyire tartasz a rontástól, keress rá a neten védő varázslatokra :) Valahol láttam is ilyesmit, amiben körbe kell járni a házat az ablakok ajtók és tükrök előtt kell valamit szétszórni, nem tom már hogy melyik volt ez rég foglalkoztam ilyesmivel.
"elromlott a tévénk és a számítógép is,a mosógép haldoklik,"
Nem rontás van a házatokon, hanem az elektromos hálózat van ramaty állapotban, hívjatok villanyszerelőt.
Azért kicsit bizar első hallásra (főleg nekem,aki horrorfilmeken nőtt fel). És ha jobban belegondolok, nekünk is akkor kezdtek tönkremenni az elektronikus eszközeink,mikor kb 4 hónapja ide költöztünk... De talán a költözés nem tett jót nekik, a pénzügyi lejtőtök pedig egy ilyen időszak,ami majd feljavul... De ha megnyugtat téged,tegyél valamilyen "kedves" tárgyat a közeledbe. Ha én félek, mindig egy kis koalamacit szorongatok, amit a mamámtól kaptam :D jó érzés,megnyugtat ...
A kislányhoz meg gratulálok :D
Most sincs dolgod rontással, csak a körülmények összességét annak veszed. De itt jól fel lettél világosítva, hogy nemis. Érted és megjeyezted? Remélem. Kályhával tényleg úgy van. Most pl. nem viccel az idő, könnyebb volt-e ma/a napokban begyújtani? No?
Átlagemberhez csak a gagyi termékek jutnak el. Prémiumkategória is létezik, csak pofátlanul drága, igaz, azok nem random romlanak el, hanem kiszámíthatóan és 10+ évig szolgálnak. Tényleg filmszerű a leírás, talán nem onnan kéne táplálkozni. Dejó, hogy van ez az oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!