Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » SEGÍTSÉG! Létezhez, hogy...

SEGÍTSÉG! Létezhez, hogy rontás van a házamon? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja vettünk a párommal egy házat.3 hete beköltöztünk,de azóta csak rossz történt.

Tönkrement a kocsink,elromlott a tévénk és a számítógép is,a mosógép haldoklik,a kályha is nyűglődik. van huzata,meg a kémény is jó,de még a papír se akar benne itt égni.. idáig működött.. :s

Anyagilag is egyre lejjebb csúszunk,pedig nem hitelből vettük,nem fizetünk törlesztőt sem..

Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

Nagyon félek,mert 35 hetes terhes vagyok,nemsokára megérkezik a kislányom,és nagyon tartok tőle hogy esetleg neki is baja lehet..

2012. nov. 30. 09:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nehézségek, amik az Úton járásnak a következményei. Legyőzitek őket. Csak bátran!
2012. nov. 30. 15:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,és a leveleket,amiket kaptam.érdekes helyzet ez,de igyekszem pozitív lenni. Sokmindent nem tudok a ház multjáról,de azt tudom,hogy meghalt benne valaki.de nem a tulaj,az tuti.talan ez szamit valamit. Természetesen,megy a zöld kéz mindenkinek,és mégegyszer,köszi a válaszokat!
2012. dec. 2. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Nincs rontás, olyan nem létezik.Egy régóta lakatlan ház ,,energiáit" pedig nem lehet felkavarni-))))))Utóbbi egy baromság.Ahol régóta nem használnak semmit, egyszerűen a korrózió is okozhat érintkezési hibákat, zárlatot, stb....
2012. dec. 3. 10:24
 14/21 Pali1977 ***** válasza:

A tévé számítógép és elektromos berendezések tönkremenésének van más magyarázata is. Például ha trafóház van ház közelében (nagy doboz a villanyoszlopon). Van hogy nagyobb áramerősség érkezik, pl 230 volt helyett 240. Mivel a fogyasztók nem erre vannak méretezve, így tönkre mennek. Lehetséges, hogy csupán egy régi házról van szó és ezért huzatos a kémény is. Tavasszal nézzétek meg a kéményt, lehet h visszább kell bontani és újrarakni.

Ha ennyire tartasz a rontástól, keress rá a neten védő varázslatokra :) Valahol láttam is ilyesmit, amiben körbe kell járni a házat az ablakok ajtók és tükrök előtt kell valamit szétszórni, nem tom már hogy melyik volt ez rég foglalkoztam ilyesmivel.

2012. dec. 5. 11:13
 15/21 Golan Trevize ***** válasza:

"elromlott a tévénk és a számítógép is,a mosógép haldoklik,"

Nem rontás van a házatokon, hanem az elektromos hálózat van ramaty állapotban, hívjatok villanyszerelőt.

2012. dec. 5. 11:33
 16/21 Pali1977 ***** válasza:
rákereshetsz még ezekre: rontás levétele, tértisztítás házszentelés ilyenek :)
2012. dec. 5. 11:35
 17/21 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi gond.. Egyszerűen csak nehéz a kezdet! Gondolj arra hogy előbb utóbb minden rendbe jön és lesz ennél jobb is. Ha meg terhes vagy akkor ne idegeskedj! A babának csak attól lehet gondja ha túl stresszes vagy! Remélem minden okés lesz! :)
2012. dec. 8. 22:35
 18/21 valaki : ***** válasza:

Azért kicsit bizar első hallásra (főleg nekem,aki horrorfilmeken nőtt fel). És ha jobban belegondolok, nekünk is akkor kezdtek tönkremenni az elektronikus eszközeink,mikor kb 4 hónapja ide költöztünk... De talán a költözés nem tett jót nekik, a pénzügyi lejtőtök pedig egy ilyen időszak,ami majd feljavul... De ha megnyugtat téged,tegyél valamilyen "kedves" tárgyat a közeledbe. Ha én félek, mindig egy kis koalamacit szorongatok, amit a mamámtól kaptam :D jó érzés,megnyugtat ...

A kislányhoz meg gratulálok :D

2012. dec. 10. 20:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Most sincs dolgod rontással, csak a körülmények összességét annak veszed. De itt jól fel lettél világosítva, hogy nemis. Érted és megjeyezted? Remélem. Kályhával tényleg úgy van. Most pl. nem viccel az idő, könnyebb volt-e ma/a napokban begyújtani? No?

Átlagemberhez csak a gagyi termékek jutnak el. Prémiumkategória is létezik, csak pofátlanul drága, igaz, azok nem random romlanak el, hanem kiszámíthatóan és 10+ évig szolgálnak. Tényleg filmszerű a leírás, talán nem onnan kéne táplálkozni. Dejó, hogy van ez az oldal...

2012. dec. 11. 02:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Trafóház is lehet ludas, de azért ún. PFC áramkör a legtöbb eszközben van, ez felel azért, hogy az ingadozásokat kiküszöbölje, a készülék egyenletes áramot kapjon + a készülék által a hálózatba visszatáplált áram se legyen zavarkeltés, hanem egy szükgséges, a hálózat számára minél kevésbé rossz jelenség. De nem ez a lényeg. Lehet páratartalom vagy egyszerűen csak meg lettek mozdítva.. sokminden. Rontás nincs. 2012-t írnak felétek is, gondolom.
2012. dec. 11. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!