Azért éreztem a rezgést az aurámban mert gyakroltam az érzékelést? Mit jelenthetett ez a fura rossz rezgés? Vagy tisztitásra lenne szűkségem?
Elkezdtem gyakorolni az auralátást a kűlső réteget nagyon vékonyat azt látom ha passzivan nézem látok szint..meg az érzékelést is elkezdtem gyakorolni h a két kezemet közelitem egymáshoz.. és amikor csinálom vmi hűvöset érzek a kezemnél..van h szimplán magam körűl is érzem ezt a hűvöset annélkűl h rákoncentrálnék....pl fejemnél lábannál kezemnél stb...
pánik betegségem van....nos ezzel kapcsolatba lejjebb....
tegnap rosszat álmodtam... azt álmodtam h rohamom van....de még mielött elkezdődőtt vmi fura rossz rezgést éreztem magam körűl aurámon nem a testemen....és nagyon megijedtem ilyet még soha nem tapasztaltam.. utána közvetlen utána volt a roham és közbe a rezgés...aurámba.....de nemcsak álmodtam igazából volt erre ébredtem fel.... mit jelenthetett ez a rezgés ??? nagyon fura volt..... (azt hittem már epilepszia de nem mert ugye már megvizsgáltak és kizárták....... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!