Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Azért éreztem a rezgést az...

Azért éreztem a rezgést az aurámban mert gyakroltam az érzékelést? Mit jelenthetett ez a fura rossz rezgés? Vagy tisztitásra lenne szűkségem?

Figyelt kérdés

Elkezdtem gyakorolni az auralátást a kűlső réteget nagyon vékonyat azt látom ha passzivan nézem látok szint..meg az érzékelést is elkezdtem gyakorolni h a két kezemet közelitem egymáshoz.. és amikor csinálom vmi hűvöset érzek a kezemnél..van h szimplán magam körűl is érzem ezt a hűvöset annélkűl h rákoncentrálnék....pl fejemnél lábannál kezemnél stb...

pánik betegségem van....nos ezzel kapcsolatba lejjebb....

tegnap rosszat álmodtam... azt álmodtam h rohamom van....de még mielött elkezdődőtt vmi fura rossz rezgést éreztem magam körűl aurámon nem a testemen....és nagyon megijedtem ilyet még soha nem tapasztaltam.. utána közvetlen utána volt a roham és közbe a rezgés...aurámba.....de nemcsak álmodtam igazából volt erre ébredtem fel.... mit jelenthetett ez a rezgés ??? nagyon fura volt..... (azt hittem már epilepszia de nem mert ugye már megvizsgáltak és kizárták....... )

2012. okt. 12. 17:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha ilyen fájdalmas elolvasni akk miért olvasod??? am ha kűlönleges vagyok akk az egyéniségem miatt van nem pedig azért mert te auralátónak gondolsz...ha végigolvasnád tudnád h az elején vagyok és nincs semmiféle ilyen képességem.... am meg nem fogok neked magyarázkodni... eltűnt a rövid ű-m ezért csak hosszúval tudom irni a szavakat....
2012. okt. 16. 18:31
 12/14 mustafa33 ***** válasza:
Én meg arra tippelnék, hogy most fedezted fel a masztit ☺
2012. okt. 16. 23:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc!!! ugyh kimélj meg a hűlyeségedtől mustafa!!!
2012. okt. 17. 13:07
 14/14 mustafa33 ***** válasza:
Akkor meg menyj egy pszihomókushoz, ahellyett hogy itt kérdezel, mert itt csak hülyeséget kapsz, vagy viccként, vagy komoly köntösbe burkolva. Vlsz szükséged van rá, szerintem kezdődő mániás pszihózis.
2012. okt. 17. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!