Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitől esik le az étellel teli...

Mitől esik le az étellel teli fazék az asztal közepéről?

Figyelt kérdés
Már másodszor fordult elő, kezdek kiakadni...
2012. okt. 5. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha az eset nálunk történet volna, az egyértelmű válasz:

Lili, a cica...

2012. okt. 6. 04:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Lerúgta a tyúk az asztalról, máskor főzd meg jobban!
2012. okt. 6. 15:22
 13/19 A kérdező kommentje:

mégis hogy készítsek róla videót, ha már leesett? :)

sajnos nincs macskánk, szóval az biztos nem lehetett

nem hinném, hogy ferde lenne, mert akkor eddig (ezen a két eseten kívül) a többi dolog miért nem esett le, ami pedig henger alakú miért nem esett le?

sajnálom, ha sokan nem hisznek nekem, ha másnál olvasnám, én se hinném el, de ez megtörtént, és mind a két alkalommal nekem kellett feltakarítanom utána, ami nem egy kellemes dolog..., nem tudok bizonyítékkal szolgálni, nem azt mondom, hogy most biztos, szellem volt, vagy űrlény, vagy az üreges Föld(???), de arra nem tudok magyarázatot adni, hogyan esett le az asztalnak a közepéről egy étellel teli fazék...

2012. okt. 6. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, hogy az asztal ugrál-e, vagy a fazék, talán jobb lenne ha vennél újat mindkettőből, talán azokkal nem lesz baj.
2012. okt. 7. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Poltergeist jelenség.
2012. okt. 7. 22:52
 16/19 anonim ***** válasza:
A láthatatlan ember lelökte.
2012. okt. 8. 18:47
 17/19 A kérdező kommentje:

nem hinném, hogy kopogószellem lenne, mert anyukám nem hisz bennünk, nekem pedig nincsenek ilyen gondolataim

lehet, hogy be kéne szerezni egy új asztalt... :), vagy el kéne üldözni a láthatatlan embert...

2012. okt. 8. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Lukas az asztalod!
2012. okt. 9. 14:15
 19/19 Mysterious válasza:
Hogy velem, miért nem történnek ilyenek? :) Még csak egy ici-pici ufo-t sem láttam, de szellemet sem...semmit :( Élményszegény vagyok úgy érzem :D
2012. okt. 27. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!