Mitől esik le az étellel teli fazék az asztal közepéről?
Ha az eset nálunk történet volna, az egyértelmű válasz:
Lili, a cica...
mégis hogy készítsek róla videót, ha már leesett? :)
sajnos nincs macskánk, szóval az biztos nem lehetett
nem hinném, hogy ferde lenne, mert akkor eddig (ezen a két eseten kívül) a többi dolog miért nem esett le, ami pedig henger alakú miért nem esett le?
sajnálom, ha sokan nem hisznek nekem, ha másnál olvasnám, én se hinném el, de ez megtörtént, és mind a két alkalommal nekem kellett feltakarítanom utána, ami nem egy kellemes dolog..., nem tudok bizonyítékkal szolgálni, nem azt mondom, hogy most biztos, szellem volt, vagy űrlény, vagy az üreges Föld(???), de arra nem tudok magyarázatot adni, hogyan esett le az asztalnak a közepéről egy étellel teli fazék...
nem hinném, hogy kopogószellem lenne, mert anyukám nem hisz bennünk, nekem pedig nincsenek ilyen gondolataim
lehet, hogy be kéne szerezni egy új asztalt... :), vagy el kéne üldözni a láthatatlan embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!