Mi az az ,,asztrálsík" ? Hagyjatok már a kamumesékkel!!!
2012. okt. 1. 09:55
12/28 anonim válasza:
Nekem megnyílt a harmadik szemem egy pillanat alatt. Panasonic gyártmány, HD minőségű, minden olyat látok vele, amit a másik két szememmel, de ez a harmadik semmit el nem felejt. Igazán csodálatos!
2012. okt. 1. 10:07
13/28 anonim válasza:
#11!
Földrajzból mit tanultál? Még ezt se tudod? Az asztrálsík az asztrál hegyvidék alatt fekvő terület. Asztráliában található. Keresd meg a térképen!
2012. okt. 1. 10:10
14/28 anonim válasza:
Miert kellett lepontozni , ugyanarrol beszeltem mint Pietrosol...a harmadik szem elvont fogalom!
2012. okt. 1. 11:38
15/28 Alaque válasza:
Muszaj volt kitorolni a valaszomat, igaz? Akkor leirom megegyszer. Ha nyomast erzel, akkor az tumor, nem harmadik szem. Vagy szerinted a harmadik szem valami fizikai dolog? :P
2012. okt. 1. 12:40
16/28 anonim válasza:
Szia! Még nekem sem nyílt ki, de már az enyém is éget meg valamikor úgy érzem, hogy felrobban a homlokom. A megérzéseim néha nekem is bejönnek, meg én tökre élesen is látok valamikor, úgy, ahogy eddig csak photoshopolt képeken láttam. Én csakranyitó zenét hallgatok, meg youtuben nézek 936 Hz-s videót. Te?
2012. okt. 1. 13:07
17/28 anonim válasza:
#16!
A csakra-nyitány az nagyon szép.
A videókat nem lenne jobb 937,52 Hz képfrissítési frekvencián nézni? Az mégiscsak több.
Egyébként kellemes sokszemnyitogatást kívánok!
2012. okt. 1. 13:16
18/28 anonim válasza:
#17-es! Tudnál esetleg tippeket adni, hogy mik segíthetnének? Konkrét zenecím érdekelne engem is, meg egyéb praktikák.
A 937,52 Hz-esre rákerestem youtube-n, de semmit sem dobott ki. Igazából nem is mond semmit sem hogy mi az a képfrissítési frekvencia.
2012. okt. 1. 14:10
19/28 anonim válasza:
#18!
A youtube, meg a google nem is találhat semmit. Én annál sokkal, de sokkal magasabb szinten vagyok. Egészen, az asztrál... misztrál... ausztrál... australopithecus szintjén!
Hú, de nehéz volt kimondani! Máskor könnyebbeket kérdezzél!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!