Mit lehetne tenni, ha úgy érzem, szellemek vannak a lakásban?
Figyelt kérdés
Eddig is éreztem,hogy valami nem oké.Minden rosszul sült el,pénzügyileg padlóra kerültünk,párommal soha nem veszekedtünk ennyit,mint mostanában.Állandóan fáradtak vagyunk,férjem néha azt érzi,hogy az egyik oldalon hideg a válla.Most meg álltam a konyhában a mosogatónál és egy fiatal férfi hangját hallottam,mintha azt mondta volna,gyere.A folyosón senki nem volt,nem hallatszott be semmi.ÉS olyan rossz érzés fogott el.2012. szept. 22. 17:58
1/12 anonim válasza:
Hívsz valakit, aki el tudja küldeni, vagy költözés.
2/12 A kérdező kommentje:
és olyat honnan lehetne hívni?vagy honnan deríthetném ki,mi történ annak idején a lakásban?
2012. szept. 22. 18:14
3/12 anonim válasza:
szenteltvíz minden sarokba..1ébként meg hülyeség
4/12 anonim válasza:
Szomszédoktól kérdezősködhetsz, mi történt régen a lakásotokban.Végül is beszélhetsz hozzájuk, próbálhatod megértetni velük, hogy már nem élnek, nem tartoznak ide, de nem biztos, hogy sikerre vezet.
5/12 A kérdező kommentje:
én is hülyeségnek gondoltam,de már az előző lakásunkban is éreztem valakit.nem egyszer volt,hogy éreztem,nem vagyok egyedül,meg nyikorgott a padló,mikor é ültem,más meg nem volt otthon.
2012. szept. 22. 18:19
6/12 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz, ö majd jobb belátásra térít.
7/12 A kérdező kommentje:
ha-ha
2012. szept. 22. 18:26
8/12 moravia válasza:
Ha már előzőleg is érezted, akkor talán nem a lakás szellemei, hanem elhunyt rokonod, vagy valaki más szelleme, aki üzenni szeretne valamit. Nem kell félned tőle, bántani nem tud, és bizonyára el fog távozni. De ha felkeresel egy TÁLTOS-t, akkor ő meg tudja mondani tisztán, hogy mi a helyzet.
9/12 anonim válasza:
Jajj megint a sok hülyeség. Ha parás vagy mondogasd magadban, hogy szellemek nem léteznek. Nem kell minden rossz dolgot szellemekhez kötni, főleg ha már férjnél vagy tudhatnád, hogy ilyesmi nem létezik.
10/12 anonim válasza:
Ugyanannyira van bizonyítva hogy nem léteznek, mint ahogy az, hogy léteznek. Én egyikre sem mondanék 100%-ot.
Érdekes dolgokat viszont MINDENKI tud mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!