Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kaszás Halál az ágyam mellett?...

Kaszás Halál az ágyam mellett? Vagy szellem, vagy mi?

Figyelt kérdés

Esténként felriadok az alvásból, közel azonos időpontban és egy fekete alakot látok az ágyam mellett. Mintha valami csuklyás alak lenne, de nem látom, hogy lenne arca, egészen természetfeletti a megjelenése. Nehéz leírni, mert nem igazán tudom mihez hasonlítani. Talán a kaszás halál kinézetéhez hasonló, és hideg.

Kb. két hete tart ez. Kezdetben az ágyam végében állt, de tegnap éjjel már majdnem a fejemnél.

Mi ez? Csak álmodom? vagy valami szellem vagy nem is tudom mire gondoljak.

Már arra is gondoltam hogy gyógyszermellékhatás. (bár csak fogamzásgátlót szedek, de ki tudja.. nem tudom mit higgyek)

Párom azt mondta egyik éjjel is felébredtem, és mondtam hogy ott áll, hát nézd már, ott áll és el akar vinni. Amikor kérdezte hogy ki áll ott, én azt feleltem, hogy a Halál, és hisztérikus voltam.

Erre nem emlékszem.

Amikor látom, és emlékszem is rá másnap, úgy meg vagyok rémülve hogy szólni sem bírok, vagy csak sikítok csukott szemmel.

Valami pszichés bajom van? vagy létezik ilyen jelenség?

2012. szept. 12. 18:18
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Én is mindig hajnali kettő körül ébredek fel erre a jelenségre. :(

Háát, ha szellem, akkor se örülök neki, de jobb, mintha a halál akarna elragadni.

Tegnap éjjel már nem rettegtem. Gondoltam, ha a Halál, ígyis úgyis elvisz, ha meg csak vízió, akkor nem bánthat. (azért az ágyból nem mertem kibújni)

2012. szept. 12. 19:04
 12/38 anonim ***** válasza:
84%

Én is felébredtem egyszer éjjel arra, hogy valaki áll a fejemnél és az arcomba bámul. Annyira megijedtem, hogy az hihetetlen. Nem volt ott semmi, de éreztem, hogy alvás közben ott volt valami. Azóta nem zaklatott akár mi is volt az.

Nem lehet, hogy valami miatt frusztrált vagy mostanság és így jön ki? Nekem pl most lesz pénteken a második forgalmi vizsgám és annyira bestresszeltem, hogy remegnek a végtagjaim. Nem tudom egyszerűen leállítani.

2012. szept. 12. 19:10
 13/38 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló: én is forgalmi vizsga előtt állok! Lehet hogy ez a vizsgadrukk mellékhatása? :DDD
2012. szept. 12. 19:13
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
"családunk elég spirituállis" Ilyen sámánok vagytok vagy mi?
2012. szept. 12. 19:19
 15/38 anonim ***** válasza:
84%

14 válaszolonak

Nem szoktuk a napjainkat ezzel tölteni de alkalom adtán megbeszéljük az eseteket a családban.Az egyik nagymamánk látto vagy valami ilyesmi volt.Talán töle erednek ezek a képeségek.De jo mert van kivel megosztani amiket érzékelünk.

2012. szept. 12. 19:27
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehet alvásparalízis vagy álomból felébredés utáni normál hallucináció. Esetleg valamiféle pszichológiai probléma. A pszichológiai probléma nem feltétlenül jelent őrületet, ahogy a hallucináció sem szóval ha tovább tart és zavar ez az élmény akkor kérj segítséget. Egyébiránt ne stresszelj és ne készülj rá lefekvéskor, hogy "most majd megint biztos előjön", ne foglalkozz vele napközben sem.
2012. szept. 12. 19:41
 17/38 anonim ***** válasza:
Anyai nagyanyám halottlátó volt, nagymama nem törődött ezzel, de anya sokszor látta az elköszönő halottak szellemét, sőt beszélni is tudott velük. Én csak egyszer tapasztaltam hasonlót, amikor éppen anya jött vissza. Lehet, hogy valamelyik ős - nem sámán, mert a magyarok nem volt doboló sámánhitűek - táltos lehetett. Az biztos, hogy néha nekem is vannak megérzéseim.
2012. szept. 13. 12:57
 18/38 yossarian44 ***** válasza:
Gyakori alvásparalízis. Ahogy lehetnek visszatérő álmaid, úgy lehet visszatérő víziód is paralízis alatt.
2012. szept. 13. 14:28
 19/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket. Erről az alvásparalízisről nem is hallottam még, de elég hihetőnek és kézzel foghatónak tűnik. :)

Így már legalább nem burkolja misztikus köd a jelenséget. :))

2012. szept. 13. 15:33
 20/38 anonim ***** válasza:
Az biztos,hogy nem szellem volt, szellemek nem léteznek. Leginkább a képzelődés a hihető.Ne izgulj.
2012. szept. 13. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!